Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί με τον Χρ. Χαρπαντίδη στην “Παπαστρατος”

Χρήστος Χαρπαντίδης

Χρήστος Χαρπαντίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος

Καλύτερο εργασιακό περιβάλλον υπόσχεται, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ελληνική εταιρία Παπαστράτος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της κ. Χρ.Χαρπαντίδης το κάνει πράξη, διασφαλίζοντας εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες, προωθώντας και αναπτύσσοντας ταλέντα σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης. Σύμφωνα με τον ολλανδικό οργανισμό Top Employers Institute  η “Παπαστράτος” κατέκτησε, για δεύτερη χρονιά, τον τίτλο του “Κορυφαίου Εργοδότη” των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Η αναγνώριση αυτή έρχεται να προστεθεί στις συνεχόμενες διακρίσεις της εταιρίας ως Great Place to Work τα τελευταία χρόνια(2012, 2013 και 2014) αλλά και στα πρόσφατα χρυσά βραβεία που απέσπασε στον διαγωνισμό Ανθρώπινου Δυναμικού HR Awards2015. Παράλληλα, η Philip Morris International, μητρική εταιρία της Παπαστράτος, αναγνωρίστηκε ως «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ευρώπη.

Προκειμένου, λοιπόν, η εταιρία να ανταπεξέλθει των υποχρεώσεων που επιφέρει ο τίτλος αυτός αλλά και στο πλαίσιο ύφεσης και διαρκούς πτώσης της νόμιμης αγοράς των προϊόντων καπνού, τόσο ο κ. Χρ. Χαρπαντίδης όσο και συνολικά η διοίκηση της “Παπαστράτος ” δίνουν καθημερινά μάχη με σκληρή δουλειά, αλλά και στρατηγικές κινήσεις, όπως ο εξαγωγικός προσανατολισμός του εργοστασίου. Ο ρόλος της «Παπαστράτος» κατά την 85ετή πορεία της, είναι να οδηγεί την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο το αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της κρίσης. Η εταιρία έχει τα συστατικά αυτού που χρειάζεται η Ελλάδα αυτή τη στιγμή: πόρους, εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, όραμα, σχέδια για να πετύχει τους στόχους της και, αν σταθεροποιηθεί η οικονομία και βοηθήσει το περιβάλλον, το μέλλον μόνο καλύτερο μπορεί να είναι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον πρόεδρο και δ/νοντα σύμβουλο κ.Χρ. Χαρπαντίδη, παρά την οικονομική κρίση, η “Παπαστράτος” συνεχίζει να προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές, να εστιάζει  στην ανάπτυξη των εργαζομένων της εταιρίας, να αναγνωρίζει και να ανταμείβει την αριστεία, να προσφέρει ευκαιρίες για διεθνή σταδιοδρομία και να καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να διατηρείται ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας.