ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μελέτη για τις υποχρεωτικές ασφαλίσεις στην Ευρώπη κατάρτισε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) προκειμένου να διερευνήσει τι συμβαίνει στην ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά.
Αυτό αποκάλυψε, μιλώντας στο nextdeal.gr, ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, εξηγώντας ότι το επιμελητήριο πήρε την πρωτοβουλία αυτή προκειμένου να συμβάλει στην προώθηση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης και στην Ελλάδα.
Από την μελέτη προκύπτει ότι οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ έχει τουλάχιστον 20 υποχρεωτικές ασφαλίσεις, η Ελλάδα έχει δυόμισι, είπε ο κ. Χατζηθεοδοσίου προσθέτοντας ότι έτσι δεν προχωρά ο θεσμός και δεν ωφελείται η κοινωνία από την ύπαρξη του.
Το αμέσως προσεχές δια πάτημα αναμένεται η δημοσιοποίηση της σχετικής μελέτης.
Διαβάστε επίσης
Η ΕΥΑΘ με «στοίχημα» τη βιωσιμότητα σε καιρό κρίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης στο KIDS SAVE LIVES: Δημιουργείται μια κουλτούρα αλληλεγγύης και μια αίσθηση ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής
- Η Ελλάδα κόβει τις εισαγωγές ρεύματος από Βαλκάνια και Τουρκία για όλο το 4ήμερο
- Τραμπ: Επιτίθεται στον πρόεδρο της FED, Τζερόμ Πάουελ – «Πολύ αργός» στη μείωση των επιτοκίων
- Alpha Trust Ανδρομέδα: Νέο οριστικό μέλος της Επιτροπής Ελέγχου
