• Business

    Στις 30 Μαρτίου μεταφέρθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Σφακιανάκης

    Σφακιανάκης

    Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Σταύρος Τάκη (πρώτος από αριστερά), εγκαινιάζοντας έκθεση αυτοκινήτου.


    Στις 30 Μαρτίου μεταφέρεται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Σφακιανάκης που συγκλήθηκε αρχικά την 1η Μαρτίου και στην οποία εκπροσωπήθηκε το 80,96% του καταβεβλημένου μετοχικού της κεφαλαίου.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατόπιν σχετικού αιτήματος μετόχων η συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης αναβλήθηκε για την 30η Μαρτίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 στον ίδιο τόπο, δηλαδή στην έδρα της εταιρείας στην Αθήνα, Σιδηροκάστρου 5-7 & Πύδνας.

    Όπως σημειώνεται, η μετ’ αναβολή Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποτελεί συνέχιση της προηγούμενης και δεν απαιτείται η επανάληψη των διατυπώσεων δημοσίευσης της πρόσκλησης των μετόχων. Σε αυτή μπορούν να μετάσχουν και νέοι μέτοχοι, τηρουμένων των διατυπώσεων της ισχύουσας νομοθεσίας.

    Σημειώνεται ότι στο περιθώριο της συνάντηση της 1ης Μαρτίου, η διοίκηση του Ομίλου Σφακιανάκης εξέφρασε την πεποίθηση πως τα αποτελέσματα που θα ανακοινώσει για το 2016 θα οδηγήσουν την εταιρεία ξανά σε κερδοφορία, σε προ φόρων επίπεδο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θ. Πανταλάκης: Η Attica Bank θα χρηματοδοτήσει με 100 εκατ. ευρώ μικρομεσαίες επιχειρήσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιχάλης Τσαμάζ: Επενδυτικό «τσουνάμι» 700 εκατ. ευρώ μέσα στο 2017 ετοιμάζει ο ΟΤΕ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σημαντική στήριξη από το fund της Πειραιώς στη Vyra.com



    ΣΧΟΛΙΑ