Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα εμπορεύματα της Ηλεκτρονικής Αθηνών

Ηλεκτρονική Αθηνών

Στο σφυρί βγαίνουν στις 30 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., τα εμπορεύματα της εταιρείας Ηλεκτρονική Αθηνών στο Πρωτοδικείο Αθηνών (Κτίριο 6 Αίθουσα 7), η οποία κηρύχθηκε σε πτώχευση, προ μηνών.

Όπως αποφασίστηκε τα εμπορεύματα που θα εκπλειστηριαστούν στις 30 Ιανουαρίου 2017 να εκτεθούν σε ειδικό χώρο νωρίτερα, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να τα δουν.

Στη συνέχεια, μπορούν να τα αγοράσουν κατά τη διαδικασία του πλειστηριασμού, η οποία ξεκινά τη Δευτέρα 30/01 και κάθε επόμενη Δευτέρα, μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα θα εκτεθούν σε πρώην κατάστημα της Ηλεκτρονικής στη Γλυφάδα, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 117.

Η έκθεση θα λειτουργήσει τις κάτωθι ημέρες και ώρες:

Σάββατο 21/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.
Τετάρτη 25/01, από 12:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ.
Σάββατο 28/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.

Υπενθυμίζεται πως η Ηλεκτρονική Αθηνών έκλεισε όλα τα καταστήματά της στις 13 Απριλίου, μετά από 66 χρόνια λειτουργίας, υπό το βάρος των οικονομικών της προβλημάτων, οδηγώντας 450 ανθρώπους στην ανεργία. Ο επιχειρηματίας Ιωάννης Στρούτσης τα τελευταία χρόνια προσπάθησε με αναδιαρθρώσεις και προωθητικές κινήσεις να σώσει την αλυσίδα, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παναγιωτάκης (ΔΕΗ): Δίνει εξηγήσεις για τις εγγυήσεις 300 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον αέρα η σωτηρία Μουλόπουλου στο ΔΟΛ! Υποβάλλεται αίτημα ειδικής εκκαθάρισης εν λειτουργία άμεσα!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στα “χέρια” της ιταλικής Ferrovie Dello Stato η ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Υπεγράφη η συμφωνία (video -pics)