Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Ηλεκτρονική Αθηνών: Ματαιώνεται η έκθεση των εμπορευμάτων που θα βγουν στο σφυρί

Ηλεκτρονική Αθηνών

Η τεράστια προσέλευση του κοινού στην πρώτη έκθεση με τα εμπορεύματα από την χρεοκοπημένη Ηλεκτρονική Αθηνών, τα οποία βγαίνουν σε πλειστηριασμό στο τέλος του μήνα, οδήγησε στην απόφαση να ματαιωθεί η τελευταία από τις 2 επόμενες προγραμματισμένες εκθέσεις.

Σύμφωνα με τη σύνδικο Αικατερίνη Καμπούρη, η ματαίωση της έκθεσης που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου αποφασίστηκε, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί το αγοραστικό κοινό και να γίνει η κατά το δυνατόν ορθότερη διαχείριση των παραγγελιών.

Ωστόσο, κατόπιν διαβεβαίωσης της κ. Καμπούρη, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 η έκθεση θα λειτουργήσει κανονικά, από τις 12:00 έως και τις 19:00.

Η έκθεση των προϊόντων που άνηκαν στην Ηλεκτρονική Αθηνών πραγματοποιείται στο  πρώην κατάστημά της στη Γλυφάδα.

Η διαδικασία της εκποίησης για τα εμπορεύματα ξεκινά την 30η Ιανουαρίου 2017 στο Πρωτοδικείο Αθηνών (Δικαστήρια Ευελπίδων) και θα επαναλαμβάνεται κάθε επόμενη Δευτέρα, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η Ηλεκτρονική Αθηνών έκλεισε όλα τα καταστήματά της στις 13 Απριλίου, μετά από 66 χρόνια λειτουργίας, υπό το βάρος των οικονομικών της προβλημάτων, οδηγώντας 450 ανθρώπους στην ανεργία. Ο επιχειρηματίας Ιωάννης Στρούτσης τα τελευταία χρόνια προσπάθησε με αναδιαρθρώσεις και προωθητικές κινήσεις να σώσει την αλυσίδα, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα εμπορεύματα της Ηλεκτρονικής Αθηνών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην ENGIE Hellas η διαχείριση των εγκαταστάσεων του «ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος» – 250 νέες θέσεις εργασίας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αστήρ Παλάς: Με 91,23% και 1.000.000 κοινές ονομαστικές μετοχές η Apollo Investments