• Business

    Μπρατάκος για Αττική: Η επιχειρηματικότητα της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας θα ενισχυθεί περαιτέρω

    ο Γιάννης Μπρατάκος, υποψήφιος για την προεδρία του ΕΒΕΑ ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς

    ο Γιάννης Μπρατάκος, υποψήφιος για την προεδρία του ΕΒΕΑ ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς


    «Τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει η Περιφέρεια Αττικής, αποτελούν βασικό μοχλό για την τόνωση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή. Σε αυτό το πλαίσιο, το ΕΒΕΑ έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει».

    Αυτό σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Μπρατάκος, υποψήφιος για την προεδρία του ΕΒΕΑ στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο, μετά τη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά.

    Συγκεκριμένα αναφέρει:

    «Με τον περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους η επιχειρηματικότητα της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας θα ενισχυθεί περαιτέρω. Μάλιστα, η μετατροπή της Αττικής σε έναν τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο, καθιστά την ανάγκη αυτή ακόμα πιο επιτακτική.

    Τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει η Περιφέρεια αποτελούν βασικό μοχλό για την τόνωση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή. Σε αυτό το πλαίσιο, το ΕΒΕΑ έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει: να είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Περιφέρειας και επιχειρήσεων. Παρέχοντας καθοδήγηση στην αξιοποίηση των εργαλείων, υποστηρίζοντας καινοτόμες ιδέες, προβάλλοντας τις ανάγκες της τοπικής επιχειρηματικότητας, το ΕΒΕΑ μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, αλλά και στην προσέλκυση νέων επενδύσεων.

    Με την ευκαιρία, θα ήθελα να συγχαρώ τον περιφερειάρχη καθώς χάρη στη συνέπεια και τις προσπάθειές του να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, ένα όραμα δεκαετιών, ο Αστικός Περίπατος της Αθηναϊκής Ριβιέρας, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Ένα έργο που όχι μόνο θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά θα δώσει και νέα πνοή στην τοπική επιχειρηματικότητα».

     

    Διαβάστε επίσης:

    Πρέβεζα: Πυρκαγιά σε δασική περιοχή κοντά στην ΒΙΠΕ – Μήνυμα από το 112

    ΗΠΑ: Μικρή επιβράδυνση του πληθωρισμού τον Ιούνιο – Στο 2,5% ο «δείκτης της Fed»

    Τσάνταλης: Πώς αντιδρούν οι εργαζόμενοι στην αίτηση πτώχευσης



    ΣΧΟΛΙΑ