Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Bond Beach Club: Ένας παραδεισένιος all-day προορισμός στο One&Only Kéa Island

Εμπνευσμένο από την κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα και την ανέμελη διάθεση του ελληνικού καλοκαιριού, το Bond Beach Club υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για κάθε επισκέπτη, συνδυάζοντας αρμονικά κοσμοπολίτικα στοιχεία με τα τοπικά χαρακτηριστικά και τις παραδόσεις.

Με γνώμονα τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, το Bond αποτελεί ένα «boutique-style» beach club, που μπορούν να απολαύσουν τόσο όσοι διαμένουν στο One&Only Kéa Island αλλά και οι εξωτερικοί επισκέπτες.

Η φιλοσοφία του Bond Beach Club

Τοποθετημένο σε έναν από τους πιο γραφικούς κόλπους της Κέας, το Bond Beach Club αποτελεί μέρος της αυθεντικής εμπειρίας του One&Only Kéa Island. Αυτός ο κρυμμένος κόλπος με την άγρια ομορφιά και τα καταγάλανα νερά, προσφέρει την απόλυτη ηρεμία και την αίσθηση της αποκλειστικότητας.

Φιλοδοξώντας να γίνει ο ιδανικός all-day καλοκαιρινός προορισμός για όσους αναζητούν την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην χαλάρωση και τη διασκέδαση, το Bond υπόσχεται να ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις σας και να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Κάθε επίσκεψη στο Bond, είναι μια γιορτή της ανεπιτήδευτης καλοκαιρινής πολυτέλειας: από τη χαλάρωση στον ήλιο και τη θάλασσα, τα σνακ και cocktails στην παραλία, μέχρι τις ιδιαίτερες γαστρονομικές δημιουργίες και τις μουσικές εκπλήξεις.

Μοναδική Γαστρονομική Εμπειρία

Η γαστρονομία στο Bond Beach Club είναι μια ξεχωριστή εμπειρία από μόνη της. Ο Δημήτρης Κότσαλης και ο Λευτέρης Τσούγκας – οι executive σεφ του Bond – έχουν επιμεληθεί το μενού αντλώντας έμπνευση από τις γεύσεις της Κέας και αναβαθμίζοντάς τες με τη δική τους μοναδική οπτική. Στο πλευρό τους, οι head σεφ Δημήτρης Νούσης και Χρήστος Λίτσης πλαισιώνουν την «dream team» της ομάδας του Bond και χαρίζουν στους επισκέπτες ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.

Το μενού του Bond αποτελεί μια σύνθεση από μεσογειακές και ασιατικές γεύσεις που συνδέονται αρμονικά, με βάση τα φρέσκα προϊόντα από τους τοπικούς παραγωγούς του νησιού της Κέας. Κάθε πιάτο έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, έχει εκτελεστεί αριστοτεχνικά, και οι επισκέπτες μπορούν να το απολαύσουν είτε στην παραλία είτε στο dining area του Bond Beach Club κάτω από τη σκιά των δέντρων και με θέα τη θάλασσα.

Το ψάρι ημέρας αποτελεί καθημερινά σημείο έμπνευσης για την ομάδα των σεφ, οι οποίοι αξιοποιούν τη φρεσκάδα και την ποιότητά του για να δημιουργούν μοναδικά πιάτα.

Είτε επιλέγουν να το σερβίρουν ωμό, αναδεικνύοντας τη φυσική του γεύση, είτε το ψήνουν με εντυπωσιακές τεχνικές, το αποτέλεσμα είναι πάντα μια γευστική έκπληξη που ενθουσιάζει τους επισκέπτες. Αυθεντικές γεύσεις, όπως ταραμοσαλάτα και μελιτζανοσαλάτα που συνοδεύονται από φρεσκοζυμωμένο ψωμί, αναδεικνύουν την παράδοση και μεταμορφώνονται σε πιάτα που μαγνητίζουν και κατακτούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Διασκέδαση & Events

Καθώς ο ήλιος δύει, η αποκλειστικότητα της εμπειρίας του Bond συνεχίζεται χωρίς διακοπή. Οι θεματικές βραδιές και τα γαστρονομικά events, τα wine tastings, τα exclusive DJ sets και τα πάρτι στο ηλιοβασίλεμα υπόσχονται αξέχαστες νύχτες κάτω από τον έναστρο ουρανό του νησιού της Κέας.

Καθημερινά και για όλο τον Αύγουστο, οι επισκέπτες του Bond θα απολαμβάνουν DJ sets στο πιο ειδυλλιακό σημείο του One&Only Kéa Island. Την Κυριακή 11 Αυγούστου, ο Yannis Mitsokapas και το Zucca Radio θα βρίσκονται στο Bond Beach Club για να μεταδώσουν στους επισκέπτες το απόλυτο καλοκαιρινό mood μέσα από τις μουσικές τους, ενώ το after party που θα ακολουθήσει μετά τις 22:00 στο Incognito Speakeasy Bar θα αποτελέσει το ιδανικό κλείσιμο της βραδιάς.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου, οι Constantin Nasiri & The Band θα πάρουν θέση στα decks του Bond και θα δημιουργήσουν την απόλυτη ατμόσφαιρα για να αποχαιρετήσουμε τον Αύγουστο με τον καλύτερο τρόπο.

Δέσμευση για Βιωσιμότητα

Η δέσμευση της One&Only για βιωσιμότητα είναι εμφανής σε όλο το Club. Εφαρμόζοντας φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, πρωτοβουλίες για τη μείωση των αποβλήτων, χρήση φυσικών υλικών και προσεκτική διαχείριση των φυσικών πόρων, το Bond Beach Club στοχεύει στη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς της Κέας για τις επόμενες γενιές.

Πρόσβαση & Εγκαταστάσεις

Η πρόσβαση στο Bond Beach Club μπορεί να πραγματοποιηθεί με ποικίλους τρόπους. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ιδιωτικό ελικοδρόμιο αλλά και ιδιωτική μαρίνα, εξασφαλίζοντας άνετη και ασφαλή πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο, ενώ φυσικά οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στο Bond και οδικώς. Το Bond Beach Club είναι ανοιχτό τόσο για όσους διαμένουν στο resort, αλλά και για εξωτερικούς επισκέπτες και κατοίκους της Κέας.

Διαβάστε επίσης:

Η Paramount απολύει το 15% των εργαζομένων της στις ΗΠΑ

Γαλαξίας: Πόσο κόστισε στην αλυσίδα η ζημιά από τον «Daniel»

Corfu Imperial: Απόδραση στον παράδεισο του Ιονίου