• Blue Star Ferries

    Business

    Blue Star Ferries: Ταξιδεύουμε για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα παρέα με τον BlueStarino

    • NewsRoom

    Διακοπές! Όλο τον χρόνο δεν βλέπατε την ώρα να φύγετε! Κι όμως… Λίγο πριν από το ταξίδι, όλα φαίνονται βουνό…

    Εύκολο είναι να ταξιδεύεις με παιδιά και σκύλο; «Μαμά πεινάω» το ένα, «μπαμπά βαριέμαι» το άλλο, «γουφ!» ο τρίτος που βγήκε κι αυτός -πώς να το κάνουμε;- εκτός προγράμματος και εσύ να μην μπορείς να απολαύσεις μια στιγμή ησυχίας!

    Μμμ… Εκτός κι αν ταξιδέψεις και φέτος με Blue Star Ferries για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Γιατί η αλήθεια είναι πως με την Blue Star Ferries το ταξίδι γίνεται απόλαυση.

    Blue Star Ferries

     

    Ταξιδεύοντας παρέα με τον… BlueStarino

    Κατ’ αρχάς υπάρχει ο… BlueStarino!

    Όσοι ταξιδεύουμε με μικρά παιδιά σε τετράκλινη εξωτερική καμπίνα, μπορούμε να αναζητήσουμε στο πλοίο τις καμπίνες με τον παιδικό ήρωα Bluestarino! Απλά  επισκεπτόμαστε τη ρεσεψιόν κατά την επιβίβαση για να ενημερωθούμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

    Blue Star Ferries

    Τα πλοία της Blue Star Ferries, όμως, επιφυλάσσουν κι άλλες εκπλήξεις στα παιδιά. Στη ρεσεψιόν υπάρχουν μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές, με τα οποία τα παιδιά θα περάσουν δημιουργικό χρόνο και θα απολαύσουν ένα ευχάριστο ταξίδι παρέα με τον μικρό τους ήρωα.

    Επιπλέον, με την on-board infotainment πλατφόρμα @sea, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες μέσω του wifi των πλοίων, έχετε πρόσβαση σε ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό, όπως χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι, podcast, μουσική και άλλα.

    Κι επειδή η θάλασσα ανοίγει την όρεξη, στα πλοία της Blue Star Ferries έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στα μπαρ μεγάλη ποικιλία από γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό, ενώ στα εστιατόρια Α la Carte βρίσκουμε εμπνευσμένες δημιουργίες, μία προσεκτικά επιλεγμένη πλούσια λίστα κρασιών Ελλήνων και ξένων παραγωγών και άψογο service. Παράλληλα, υπάρχουν και Self Service εστιατόρια, με μεγάλη ποικιλία πιάτων με πεντανόστιμες και απολαυστικές γεύσεις.

    Blue Star Ferries

    Επιπλέον, στα πλοία Blue Star Naxos και Blue Star Paros βρίσκουμε τα Bonheur bars, τα οποία αποτελούν ένα premium concept για snack και καφέ συνδυάζοντας παράλληλα στοιχεία από την κουλτούρα του κρασιού.

    Με απασχόληση για τα παιδιά, φαγητό για όλες τις γευστικές προτιμήσεις, ένα ποτήρι κρασί, σνακ και καφέ και, το σημαντικότερο, άψογη εξυπηρέτηση, γίνονται όλα ευκολότερα! Και, επιπλέον, με την επιλογή κράτησης θέσης για το κατοικίδιό μας, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ούτε για τον μικρό μας φίλο. Ζητάμε καμπίνα κατοικιδίων κατά την κράτηση και ταξιδεύουμε άνετα και ευχάριστα στις καμπίνες PET, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

     

    Extra Tip

    Και μην ξεχάσετε το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles. Εκδώστε την κάρτα σας μέσω του seasmiles.com ή εν πλω. Μάζεψε seasmiles και εξαργυρώστε τα για έκδοση δωρεάν ή με έκπτωση εισιτηρίων. Επίσης, ανακαλύψτε αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν το ταξίδι σας αξέχαστο! Επιπλέον, ως μέλη του Seasmiles, απολαμβάνετε εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Για τα μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας υπάρχει η επιλογή εκτύπωσης της φυσικής κάρτας εν πλω. Η κάρτα Seasmiles είναι πλέον βιοδιασπώμενη και σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, σαλπάρει μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού.

    Με μία περιήγηση στο website bluestarferries.com θα βρείτε τα πάντα για τους αγαπημένους σας προορισμούς, θα κλείσετε εισιτήρια με λίγα μόνο κλικ και φύγατε για διακοπές! Άλλωστε το ταξίδι ξεκινάει στο πλοίο…

    Blue Star Ferries