Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Μπλε Κέδρος: Ο Μ. Πετρόπουλος αναλαμβάνει Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής

Η Εταιρία ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ (εφεξής η “Εταιρεία”) ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ.1 του Κανονισμού 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και το άρθρο 2 της απόφασης 3/347/12.7.2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι ο κ. Μιχάλης Πετρόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Οικονομικού και Διοικητικού Διευθυντή μετά την αποχώρηση της κ. Αικατερίνης Πετροπούλου από την αντίστοιχη θέση.

Ο κ. Πετρόπουλος είναι κάτοχος Πτυχίου Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με επαγγελματική ταυτότητα Α’ Τάξης και διαθέτει εμπειρία σε ανάλογες θέσεις.

Επίσης η συνεργασία της με την Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας κ. Αγγελική Μαρκολέφα ολοκληρώθηκε χθες, την 3η Οκτωβρίου 2024. Η Εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης υποψηφίου ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες και εγκρίσεις για την πλήρωση της θέσης.

Διαβάστε επίσης

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Προχωρά σε διάσπαση δύο κλάδων και σε σύσταση νέας εταιρείας

Εθνική Τράπεζα: Στο 8,39% μειώθηκε το ποσοστό του ΤΧΣ μετά το placement

Αττική Οδός: Καταβλήθηκαν τα 3,27 δισ. ευρώ για την παραχώρηση, από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ