Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Νέο deal στις ασφάλειες κατοικίας – Επιβεβαίωση mononews

Διαμαντής Μπουζάνης, επικεφαλής Cosmote Insurance - Αλέξης Πανταζής, Συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στον κλάδο των ασφαλίσεων, γεγονός που ήρθε να επιβεβαιωθεί με τη νέα συμμαχία Hellas Direct και Cosmote Insurance.

Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους και στις ασφαλίσεις κατοικιών, τομέας που η Hellas Direct δραστηριοποιείται για πάνω από μια 10ετία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο εταιρείες προετοίμαζαν εδώ και αρκετό καιρό το έδαφος για αυτή τη νέα συνεργασία, η οποία ήρθε να φέρει νέες συνθήκες στην ασφαλιστική αγορά, καθώς ειδικεύονται στην online ασφάλιση. Η νέα συνεργασία επεκτείνεται σε κάθε είδος ασφάλισης και απευθύνεται σε όλους, ιδιοκτήτες, δανειολήπτες και ενοικιαστές.

Μάλιστα, ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct μιλώντας στο mononews είχε προαναγγείλει, το νέο deal, αφού είχε πει ότι ετοιμάζονται νέες συνεργασίες στον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα καθώς υπάρχει ευρύ πλαίσιο για τέτοιες κινήσεις. Επιπλέον για την ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα είχε πει ότι βλέπει πολλά θετικά στοιχεία, ωστόσο υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Μάλιστα ο ίδιος είχε τονίσει την ανάγκη η Ελλάδα να κάνει κάτι για την ασφάλιση για φυσικές καταστροφές, κάτι που μάλλον θέλει να αναπτύξει μέσα από την νέα συνεργασία με την Cosmote Insurance. Συγκεκριμένα μιλώντας στο mononews για το συγκεκριμένο μείζον θέμα ο κ. Πανταζής είχε τονίσει ότι «φονικός σεισμός στην γειτονική Τουρκία πριν μερικές εβδομάδες, έδειξε την ανάγκη ότι ως χώρα πρέπει να κάνουμε κάτι για την ασφάλιση για φυσικές καταστροφές, γεγονός που όπως επισημαίνει αποτελεί πάγιο αίτημα εδώ και χρόνια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας».

Να σημειωθεί ότι η αυτή τη στιγμή η Hellas Direct βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, διαθέτοντας πάνω από 250.000 πελάτες και 56 εκατ. ευρώ σε κεφάλαια, ενώ έχει ανοίξει την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στην Ρουμανία.

Η συνεργασία και τα νέα προϊόντα                                                    

Τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα ασφάλισης κατοικίας COSMOTE Insurance HOME τα οποία θα παρέχονται στους πελάτες σε συνεργασία με την Hellas Direct, αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των πελατών και να δημιουργήσουν νέο τοπίο στην ασφάλιση κατοικιών στην Ελλάδα.

Τα ασφάλιστρα ξεκινούν μόλις από 2,5€/μήνα, ενώ απευθύνονται σε ιδιοκτήτες, δανειολήπτες και ενοικιαστές.

«Είναι μεγάλη χαρά για μας να συνεργαζόμαστε με την COSMOTE Insurance σε ένα πεδίο όπου έχουμε μεγάλη τεχνογνωσία» δήλωσε ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct Αλέξης Πανταζής.

«Είμαστε περήφανοι γι’ αυτή τη συνεργασία» είπε ο συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Hellas Direct Αιμίλιος Μάρκου. «Στα νέα ασφαλιστικά προγράμματα, σε συνεργασία με την COSMOTE Insurance, η Hellas Direct προσφέρει τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνολογική υποδομή της. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε τις δυνάμεις μας προς όφελος κάθε πολίτη που θέλει να ασφαλίσει το σπίτι του, είτε είναι ιδιοκτήτης είτε δανειολήπτης είτε ενοικιαστής».

Τα ασφαλιστικά προϊόντα

Ασφάλιση Δανειοληπτών

Απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους έχουν στεγαστικό δάνειο και παρέχει πλήρη ασφάλιση μόνο του κτιρίου. Περιλαμβάνει 36 καλύψεις και διατίθεται με ασφάλιστρο από 30€/χρόνο.

Ασφάλιση μόνο περιεχομένου κατοικίας

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές και περιλαμβάνει ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας με συνολικά 30 καλύψεις. Προσφέρονται τρία ποσά αποζημίωσης με ανάλογα ασφάλιστρα τον χρόνο (6.000€ με κόστος 18€/χρόνο, 15.000€ με 36€/χρόνο και 25.000€ με 54€/χρόνο).

Ασφάλιση Ιδιοκτητών

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες που δεν έχουν δάνειο και περιλαμβάνει πλήρη ασφάλιση κτιρίου (από 20€/χρόνο) ή κτιρίου και περιεχομένου μαζί (από 24€/χρόνο), με 35 βασικές καλύψεις. Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο καθώς ο ασφαλισμένος μπορεί να προσθέσει τις καλύψεις που θέλει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Πανταζής (Hellas Direct): Έρχονται νέα deals