• BCA

    Business

    BCA: Όραμα και προσφορά

    • NewsRoom

    Στόχος του BCA είναι να ανοίγει δρόμους, εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς, σε νέους ανθρώπους που θέλουν να διακριθούν στον χώρο των επιχειρήσεων, προσφέροντάς τους όχι μόνο γνώσεις, αλλά και μια πνευματική παρακαταθήκη, τρόπους σκέψης, εργαλεία και πρακτικές που θα αξιοποιούν διά βίου.

    Προσφέρει προγράμματα σπουδών στην αιχμή του δόρατος των σύγχρονων επιχειρησιακών αναγκών, μαθησιακή εμπειρία υψηλού επιπέδου και ένα μοντέρνο, άρτια εξοπλισμένο City Campus, για πλούσια και δημιουργική φοιτητική ζωή.

    Ενσωματώνει, επίσης, σε όλες τις λειτουργίες του τις έννοιες της αξιολόγησης και της αριστείας, καθώς μόνο αυτές δημιουργούν επιτυχημένους ανθρώπους και δημιουργικές κοινωνίες.

    Απόλυτα προσηλωμένο στις αξίες που πρεσβεύει και στο αντικείμενό του, τις επιχειρησιακές σπουδές, το BCA επεδίωξε να είναι κορυφαίο σ’ αυτόν τον τομέα και το πέτυχε, με την εξειδίκευση.

    Γενιές επιτυχημένων στελεχών με σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αξιοποίησαν το BCA ως εφαλτήριο της επαγγελματικής τους ανόδου.