• Business

    BCA College: Χρυσό Βραβείο στα Education Leaders Awards 2024


    Το BCA College είναι περήφανο να ανακοινώσει την κατάκτηση του Χρυσού Βραβείου για τη Διασύνδεση της Θεωρητικής Γνώσης με την Πρακτική Εφαρμογή της στα Education Leaders Awards 2024.

    Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, συγκεντρώνοντας κορυφαία στελέχη της εκπαίδευσης, εκπροσώπους φορέων και πανεπιστημίων, επαγγελματίες και εκπροσώπους Τύπου.

    Για 9η συνεχόμενη χρονιά, τα Education Leaders Awards, διοργανωμένα από την BOUSSIAS events, ανέδειξαν και επιβράβευσαν τις κορυφαίες εκπαιδευτικές μονάδες και τους εκπαιδευτικούς της χρονιάς, επιδιώκοντας την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας σε μια νέα ψηφιακή εποχή.

    Πάνω από 250 συμμετέχοντες επικρότησαν τις βραβευμένες υποψηφιότητες, ενώ συνολικά 138 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί διακρίθηκαν για την καινοτομία και την ποιότητα τους.

    Το BCA College ξεχώρισε με την εξωστρέφεια και την προσφορά του στις εκπαιδευτικές επισκέψεις και τη βιωματική μάθηση, αποδεικνύοντας το συνεχή του δέσμευση για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών εμπειριών.

    Το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση των 53 ετών προσπαθειών του κολεγίου να προάγει την καινοτομία και την αριστεία στην εκπαίδευση.

    Διαβάστε επίσης:

    Μειώθηκαν οι ναύλοι το 2023 κατά 50% στις μεταφορές κοντέινερ

    ΔΕΣΦΑ: Αυξήθηκε κατά 29,76% η εγχώρια κατανάλωση φυσικού αερίου στο α΄ εξάμηνο

    ΕΒΕΑ: Υποψήφιος για την προεδρία ο Γιάννης Μπρατάκος



    ΣΧΟΛΙΑ