ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί, οι σίγουροι και οι καραμπόλες, το party των τραπεζών, γιατί πάμε σε bull market στις μετοχές, το big deal Μεγάλου και τα γενέθλια της Kathleen Μακροπούλου και της Σοφίας Μπιθαρά
Την πρόταση της BC Partners για την Ίντερ είχε αναλάβει να εξετάσει και να καταρτίσει ο Νίκος Σταθόπουλος
Πρόταση στη Suning για την αγορά της Ίντερ κατέθεσε η BC Partners.
Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική ιστοσελίδα calcioefinanza, εξειδικευμένη σε θέματα οικονομίας του ποδοσφαίρου, χωρίς να κάνει γνωστό το ακριβές ποσό της προσφοράς.
Αναφέρει πάντως τις τελευταίες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η BC Partners αποτίμησε την Ίντερ σε περίπου 750 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των χρεών, ποσό που η Suning θεωρεί χαμηλό.
Οι Κινέζοι έχει επενδύσει πάνω από 600 εκατομμύρια στον ιταλικό σύλλογο και δεν θέλουν να αποχωρήσουν με απώλειες. Όπως είναι γνωστό από τις 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με αποκάλυψη τότε της ίδιας ιταλικής ιστοσελίδας, την πρόταση της BC Partners για την Ίντερ είχε αναλάβει να εξετάσει και καταρτίσει ο Νίκος Σταθόπουλος, «στην εταιρεία από το 2005, πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και υπεύθυνος στην καθοδήγηση των επενδύσεων σε τηλεπικοινωνίες και μέσα ενημέρωσης με ιδιαίτερη προσοχή στις επενδύσεις στην Ιταλία».
Διαβάστε επίσης
BC Partners: «Συμμαχία» Σταθόπουλου – Τζανλούκα Βιάλι για την απόκτηση ποσοστού της Ίντερ
Forthnet: Στο 84,60% το ποσοστό της BC Partners επί των δικαιωμάτων ψήφου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- OPEN HOUSE Athens 2025: Η Εθνική Τράπεζα κομμάτι της ζωντανής ιστορίας της πόλης
- Eurobank Equities για Metlen: Με στόχο τα €2 δισ. EBITDA και την είσοδο στο LSE, η μετοχή αξίζει €51
- Μάτι και Μάνδρα: Στη Βουλή η ρύθμιση για την παραίτηση του Δημοσίου από ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις συγγενών – Αναλυτικά τι προβλέπει
- ΙΟΒΕ: Βελτίωση του οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα τον Μάρτιο κυρίως λόγω βιομηχανίας
