• Business

    Μπάμπης Βωβός: Βρέθηκε αγοραστής για το τελευταίο «φιλέτο» της Λ. Κηφισίας

    • NewsRoom

    Μπάμπης Βωβός


    Ενα από τα τελευταία ακίνητα που είχαν απομείνει στον Μπάμπη Βωβό, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ένα κτίριο – φάντασμα στη Λεωφόρο Κηφισίας, άλλαξε χέρια κατόπιν πλειστηριασμού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κτίριο επί της Λεωφόρου Κηφισίας 109, ένα ημιτελές κτίριο που είχε μείνει στα… αζήτητα πέρασε στα χέρια της εταιρείας Ten Brinke.

    H τιμή που δόθηκε για ένα από τα τελευταία «φιλέτα» της Κηφισίας ήταν 4.522.858 ευρώ όταν η αρχική τιμή του ήταν 3.840.000 ευρώ, δηλαδή ο αγοραστής έδωσε 682 χιλιάδες ευρώ περισσότερα.

    To κτίριο άρχισε να κατασκευάζεται το 2000, όταν ο Μπάμπης Βωβός ήταν ακόμη σε μεγάλη ανάπτυξη, αλλά ανεστάλη η ανέγερσή του το 2004, με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    Ο πλειστηριασμό αφορούσε σειρά οριζόντιων ιδιοκτησιών του ημιτελούς κτιρίου 2 (στάδιο αποπεράτωσης φέροντα οργανισμού Α ορόφου και κατασκευής ξυλοτύπου του Β΄ ορόφου) το οποίο έχει πρόσοψη επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 109, και είναι κτισμένο σε οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, της οδού Σίνα και παραχειμάρρου Σαπφούς, συνολικής έκτασης 8.196,11 τ.μ.

    Σε αυτές περιλαμβάνονται:

    • Οι αυτοτελείς και διακεκριμένες, ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες του πρώτου, δεύτερου και τρίτου ορόφου, επιφάνειας 753 τ.μ. εκάστου. Καθεμιά καταλαμβάνει ολόκληρο τον όροφο και προορίζονται γραφειακούς χώρους.
    • Η αυτοτελής και ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία – κατάστημα του ισογείου του Κτιρίου 2, που αποτελείται από ενιαία αίθουσα με W.C., επικοινωνεί μετά της κάτωθι αυτής αποθήκης του Α’ υπογείου (αποτελεί παράρτημα και παρακολούθημα της ιδιοκτησίας αυτής), και έχει επιφάνεια 600 τ.μ.
    • Το Δώμα – Δικαίωμα Υψούν – Μελλοντικός Τέταρτος όροφος του Κτιρίου 2 που αποτελείται από την απόληξη του κλιμακοστασίου, το φρέαρ των ανελκυστήρων και το κενό των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Τμήμα του δώματος θα καταλαμβάνεται από μηχανήματα εξυπηρετήσεως του Κτιρίου και το υπόλοιπο τμήμα του θα είναι ελεύθερο.
    • 82 θέσεις στάθμευσης στα υπόγεια

    Διαβάστε επίσης:

    Πειραιώς: Πώς κρίνουν τα αποτελέσματα 8 ξένοι οίκοι – Οι νέες τιμές στόχοι
    Epsilon Net: Η «μητέρα των μαχών» για την έκβαση της δημόσιας πρότασης που λήγει την Παρασκευή και ο ρόλος του fund Βarca

    Άνοδος πληθωρισμού στο 3% για την Ελλάδα – Στο 2,6% για την ευρωζώνη
     



    ΣΧΟΛΙΑ