Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

ΑΒ Βασιλόπουλος: Στο Hall of Fame στις «Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα»

H ΑΒ Βασιλόπουλος βρέθηκε στο Hall of Fame των οργανισμών που διακρίθηκαν με συνέχεια και συνέπεια στο ΤΟΡ20 της έρευνας για τουλάχιστον 3 χρόνια, στο πλαίσιο της βράβευσης των Πιο Αξιοθαύμαστων Επιχειρήσεων του 2024, που διοργανώνει το FORTUNE GREECE.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει διακριθεί ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα 8 φορές συνολικά τα τελευταία 10 χρόνια.

Σε μια κρίσιμη δεκαετία με συνεχόμενες κρίσεις και ανακατατάξεις στο πεδίο της αγοράς, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει αναδειχθεί ανάμεσα στις εταιρείες που συνεισφέρουν στην εγχώρια οικονομία, προωθώντας ποικιλοτρόπως το ελληνικό επιχειρείν και στηρίζοντας έμπρακτα τους συνεργάτες, τους πελάτες, καθώς και τους εργαζομένους της.

Παράλληλα, διατηρεί στον πυρήνα των πρωτοβουλιών της την καινοτομία, ενώ η συμπερίληψη, η ένταξη και η ισότητα αποτελούν διαχρονικά μέρος της επιχειρησιακής της κουλτούρας.

Η συγκεκριμένη διάκριση είναι μια ακόμη αναγνώριση της διαχρονικής προσπάθειας της εταιρείας για τη στήριξη της κοινωνίας, του περιβάλλοντος και της οικονομίας.

Με όραμα και δέσμευση τη δημιουργία ενός καλύτερου και βιώσιμου μέλλοντος για όλους και έχοντας ως κινητήριο δύναμη τους ανθρώπους της, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να πρωτοπορεί και να υλοποιεί πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΗ: Πληρωμές 8,7 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο

AUTOVISION: 20 Χρόνια Ασφαλών Διαδρομών στην Ελλάδα

Alumil: Αυξομείωση μετοχικού κεφαλαίου για απόσβεση σωρευμένων λογιστικών ζημιών