Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Apple: Πότε θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τα νέα iPhone 16, με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης

iphone

Η Apple παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας  τη νέα της «ναυαρχίδα», το iPhone 16, με δυνατότητες και εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες με μικρότερα πλαίσια, πιο ισχυρό chip και νέο κουμπί ελέγχου κάμερας.

Στη σκηνή έγιναν ακόμα τα αποκαλυπτήρια για το έξυπνο ρολόι Apple Watch Series 10 και τα νέα ακουστικά AirPods 4.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, όλα τα νέα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από τις 20 Σεπτεμβρίου σε Ελλάδα και Κύπρο από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών Αpple.

Τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα φινιρίσματα: black titanium, natural titanium, white titanium, και desert titanium. Τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα φινιρίσματα black, white, pink, teal, και ultramarine. Οι προπαραγγελίες της νέας σειράς iPhone 16 ξεκινούν την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

Η σειρά iPhone 16 εισάγει ειδικό πλήκτρο για τον έλεγχο της κάμερας Fusion 48MP με επιλογή 2x Telephoto.

Το νέο Chip A18 έχει μεγαλύτερες επιδόσεις και φροντίζει για τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τα νέα iPhone 16 & 16 Pro διαθέτουν νέες δυνατότητες με το Apple Intelligence που αποτελεί ένα σύστημα νοημοσύνης και, σύμφωνα με την εταιρεία, «διατηρεί την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών με το Private Cloud Compute».

Το Apple Watch Series 10 είναι το πιο λεπτό Apple Watch που έχει παρουσιάσει η Apple μέχρι σήμερα. Διαθέτει νέες ειδοποιήσεις για άπνοια ύπνου, ταχύτερη φόρτιση, ανίχνευση βάθους και θερμοκρασίας νερού, καθώς και νέες πληροφορίες για την υγεία και τη φυσική κατάσταση μέσω του νέου λειτουργικού συστήματος, του watchOS 11. Οι προπαραγγελίες των νέων Apple Watch Series 10 ξεκινούν άμεσα.

Τα νέα ακουστικά της Apple κυκλοφορούν σε δύο διαφορετικά μοντέλα, τα AirPods 4 και τα AirPods 4 με Ενεργή Ακύρωση Θορύβου (ANC).

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία-Γερμανία-Βρετανία: Θα επιβάλουν κυρώσεις στο Ιράν επειδή προμήθευσε τη Ρωσία με βαλλιστικούς πυραύλους

Fieratex: Η ΓΣ ενέκρινε την αίτηση πτώχευσης

Γιώργος Φλωρίδης: Έρχεται αναθεώρηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και «ηλεκτρονικός φάκελος»