• Business

    Apple: Ανακοίνωσε συνεργασία με OpenAI – Παρουσίασε το Apple Intelligence και το Private Cloud Compute

    Tim Cook, CEO Apple

    Tim Cook, CEO Apple


    Την έναρξη της συνεργασία της με την OpenAI προκειμένου να φέρει την τεχνολογία γενετικής τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της ανακοίνωσε η Apple, στο ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών της.

    Η εταιρεία ανακοίνωσε την νέα πλατφόρμα «Apple Intelligence» καθώς και το σύστημα Private Cloud Compute.

    Το Apple Intelligence θα βοηθά τους χρήστες να δημιουργούν κείμενα και εικόνες, ενώ θα μπορεί να συνεργάζεται με την ψηφιακή βοηθό Siri για την εκτέλεση των εργασιών της με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

    Από την άλλη, το σύστημα Private Cloud Compute θα βοηθά τους χρήστες να διασφαλίσουν την ασφάλεια των δεδομένων τους όταν τα στέλνουν σε κέντρα δεδομένων.

    Παράλληλα, η Apple παρουσίασε  νέες εκδόσεις στα λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούν οι συσκευές iPhone, iPad και Mac, ενώ ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την κυκλοφορία του Apple Vision Pro, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν για Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία και Σιγκαπούρη στις 13 Ιουνίου.

    Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις περιοχές αυτές από τις 28 Ιουνίου και θα ακολουθήσουν Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Οι προπαραγγελίες σε αυτές τις χώρες θα ξεκινήσουν στις 28 Ιουνίου και οι πωλήσεις στις 12 Ιουλίου.

    Διαβάστε επίσης

    Συνάντηση Όρμπαν-Στόλτενμπεργκ για τη στάση της Ουγγαρίας στην αποστολή του NATO στην Ουκρανία

    Βρετανία: Σάλος από τις αποκαλύψεις του αδελφού της πριγκίπισσας Νταϊάνας – Ποινική έρευνα για υποθέσεις σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

    Κριστίν Λαγκάρντ: Λάβαμε τη σωστή απόφαση αλλά τα επιτόκια δεν βρίσκονται σε γραμμική καθοδική πορεία



    ΣΧΟΛΙΑ