• Business

    Απίστευτο! Τι απαγορεύεται για τους υπαλλήλους της Deutsche Bank;


    Απίστευτο! Η Deutsche Bank απαγορεύει στους υπαλλήλους τη χρήση των μηνυμάτων μέσω κινητών τηλεφώνων! Συγκεκριμένα, η διοίκηση της τράπεζας, δήλωσε στους υπαλλήλους της, την περασμένη Παρασκευή ότι απαγορεύει την χρήση των μηνυμάτων μέσω κινητών τηλεφώνων, συμπεριλαμβανομένης και της απαγόρευσης του texting για επιχειρηματικούς σκοπούς, εκτός από τα εγκεκριμένα συστήματα που μπορεί η τράπεζα να παρακολουθεί και να καταγράφει.

    Σε memo προς τους υπαλλήλους, που υπογράφεται από τις κυρίες Kim Hammonds και Sylvie Matherat, γενικών διευθυντών και μελών του δ.σ. της τράπεζας, δήλωσαν πως από αυτό το τρίμηνο, οι εργαζόμενοι πρέπει να απενεργοποιήσουν άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στα τηλέφωνά τους της δουλειάς. Μη εγκεκριμένες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp και το Google Talk δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιχειρηματικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών τηλεφώνων.

    _Kim_Hammonds
    Kim Hammonds, γενική διευθύντρια Deutsche Bank

    “Κατανοούμε πλήρως ότι η απενεργοποίηση θα αλλάξει την καθημερινή σας δουλειά και λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσουμε”, αναφέρεται στο memo. “Ωστόσο, αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε πως η Deutsche Bank συνεχίζει να συμμορφώνεται με τις ρυθμιστικές και νομικές απαιτήσεις”.

     

    Η τράπεζα έχει διάφορα εγκεκριμένα από την εταιρεία προγράμματα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις συσκευές (τηλέφωνο ή tablet), τόσο προσωπικό όσο της δουλειάς, σύμφωνα με το memo. Ανακοίνωσε ότι και άλλες τράπεζες έχουν ήδη εφαρμόσει παρόμοιους κανόνες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η προφητεία του Αγ. Ραφαήλ που θα σας συγκλονίσει! «Η ιστορία θα αλλάξει σελίδα όταν ο Ερντογάν…»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φανατικός τηλεθεατής του Rising Star ο Χατζηνικολάου – Τι έγραψε στο twitter (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάκης Σκλαβενίτης στο mononews.gr: Από την Παρασκευή περιμέναμε την απόφαση για την Μαρινόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ