Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Απαράδεκτο! Χρήστες του twitter δημιούργησαν hashtag #rip_mega..

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στη σήμερον ημέρα είναι καθημερινό φαινόμενο. Οι εταιρείες δυσκολεύονται να αποπληρώσουν τις μηνιαίες τους υποχρεώσεις αφού η κατανάλωση έχει μειωθεί και οι τράπεζες έχουν σταματήσει να δίνουν δάνεια.

Υπάρχουν μεγάλες επιχειρήσεις και στον εκδοτικό τομέα που καθυστερούν από 3-9 μήνες να πληρώσουν μισθούς στους εργαζόμενους τους. Σε καμία όμως περίπτωση δεν πρέπει οι Έλληνες πολίτες να επιθυμούν την αναστολή λειτουργίας μίας επιχείρησης. Τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί το απαράδεκτο γεγονός κάποιοι χρήστες του Twitter να επιθυμούν το κλείσιμο του MEGA Channel το οποίο απασχολεί πάνω από 450 άτομα. Πρόκειται για μία ενέργεια η οποία είναι κατακριτέα, άσχετα εάν κάποιος παρακολουθεί ή όχι τα δελτία ειδήσεων του συγκεκριμένου καναλιού.

Έτσι δημιουργήθηκε το Hashtag: #rip_mega, το οποίο σημαίνει το ξήλωμα του MEGA. Οι χρήστες προφανώς δεν έχουν κατανοήσει τις συνέπειες του κλεισίματος του καναλιού. Εκτός του ότι ο ελεύθερος και δημοσιογραφικός λόγος μειώνεται στην ελληνική κοινωνία, έτσι ακριβώς θα μειωθούν και οι θέσεις εργασίας, βάζοντας σε ασφυκτικό κλοιό ολόκληρη την κοινωνία.

Δείτε κάποια από τα tweets:

https://twitter.com/Stefanossp/status/707174708052168705

https://twitter.com/Kiourti/status/707174338475110400

 

https://twitter.com/annanarciso30/status/707503743747690496