• Business

    Ανοίγει γραφεία στην Ελλάδα το Διεθνές Νηολόγιο του Παλάου (PISR)

    palau


    Στην Ελλάδα επεκτείνεται το Διεθνές Νηολόγιο του Παλάου (Palau International Ship Registry, PISR), ανοίγοντας γραφεία στον Πειραιά, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο παρουσία “στην καρδιά της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας”, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του.

    Η θεμελιώδης αυτή κίνηση ήταν απαραίτητη για το Νηολόγιό μας ώστε να εξυπηρετήσουμε πλήρως τις ανάγκες των Ελλήνων μετόχων σε ναυτιλιακές εταιρείες, προκειμένου να παράσχουμε τις κορυφαίας προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες μας σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές του κόσμου. Με την παρουσία μας στον Πειραιά και τις επιπρόσθετες ώρες λειτουργίας, καλύπτουμε τον πλανήτη με 24ωρη, συνεχείς, άμεσες, ακριβείς και υπερσύγχρονες υπηρεσίες και υποστήριξη”, τονίζει το PISR.

    Είμαστε εδώ για να διαβεβαιώσουμε τους Έλληνες πλοιοκτήτες και διαχειριστές ότι το PISR στέκεται στο πλευρό τους ως ένας πάροχος αξιόπιστων λύσεων, για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σημερινής απαιτητικής ναυτιλιακής αγοράς. Η συνέπεια, η αξιοπιστία, η ανταπόκριση, η ταχεία κάλυψη αιτημάτων και οι υπηρεσίες όλο το 24ωρο διεθνώς είναι τα ξεχωριστά στοιχεία του PISR”, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

    Σημειώνεται ότι το Διεθνές Νηολόγιο του Παλάου συστάθηκε το 2010 και τα κεντρικά του γραφεία βρίσκονται στο Χιούστον του Τέξας, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στόχος του είναι “να προσφέρει γρήγορες, αξιόπιστες, αποτελεσματικές και αποδοτικές υπηρεσίες νηολόγησης σε πλοιοκτήτες και ταυτόχρονα να παρέχει τεχνικές συμβουλές προκειμένου να διασφαλίσει ότι τα πλοία που είναι νηολογημένα με σημαία Παλάου είναι σε καλή κατάσταση και σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Π. Λιβανός: Γιατί αποχώρησε ο οικονομικός διευθυντής της GasLog

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Α. Πολέμης: Δίνει 400 εκατ. δολ. για να αγοράσει πλοία

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Περιστέρης: Χρειαζόμαστε έναν νέο επενδυτικό πατριωτισμό



    ΣΧΟΛΙΑ