ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανεκλήθη προσωρινά, ύστερα από αίτημα των Μινωϊκών Γραμμών, η εκπρόθεσμη ετήσια δρομολόγηση του πλοίου “Μykonos Palace” στη γραμμή Πειραιάς-Χανιά.
Το “Μykonos Palace”, που ύψωσε ελληνική σημαία, θα παραμείνει για λίγο χρονικό διάστημα στη γραμμή Πάτρας-Ιταλίας, ενώ, σύμφωνα με πηγές των Μινωικών, η εταιρεία αναμένεται να καταθέσει νέο αίτημα αύριο στη Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του υπουργείου Ναυτιλίας για τη γραμμή Πειραιάς-Χανιά.
Στόχος, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, είναι το πλοίο να έχει ελληνική σημαία και ελληνικό πλήρωμα.
Όπως δήλωσε σε συνέντευξη-παρέμβασή του στο mononews.gr, o επικεφαλής του ομίλου Grimaldi ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) Emmanuel Grimaldi «στη γραμμή Πειραιάς-Χανιά θα βάλουμε ένα σύγχρονο πλοίο που θα προσφέρει υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, όπως ακριβώς συμβαίνει με τη γραμμή Ηράκλειο–Πειραιάς, όπου έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε κοντά στο 70% της αγοράς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μινωικές Γραμμές: Ολοκληρώθηκε η πώληση των μετοχών της HSW στην Attica και η αγορά 2 πλοίων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Ε. Grimaldi στο mononews: «Περιμένουμε το ΣΑΣ για να σπάσουμε το μονοπώλιο στη γραμμή Πειραιάς-Χανιά»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Την Πέμπτη ανοίγουν οι πύλες για την επετειακή 10η BOAT & FISHING SHOW
- Novo Nordisk: To πειραματικό CagriSema απογοήτευσε ξανά τους επενδυτές – Σε «ελεύθερη πτώση» η μετοχή
- Οικογένεια δισεκατομμυριούχων της Βραζιλίας εξαγοράζει την γαλλική Verallia
- Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας: Από αύριο σε λειτουργία – Κατάργηση επιτροπών ΚΕΠΑ
