Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Ανατροπή σκηνικού στη συνδρομητική τηλεόραση

Κώστας Νεμπής (ΟΤΕ) - Παναγιώτης Γεωργιόπουλος (Nova)

Ανατροπή στην αγορά συνδρομητικής έχει φέρει η συνεργασία Cosmote-Nova, καθώς οι δύο πλατφόρμες έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν αύξηση των συνδρομητών τους, ενώ ταυτόχρονα η συνεργασία Cosmote-Netflix, αποτελεί ένα από τα μεγάλα deal της χρονιάς.

Η «σύμπραξη» αυτή θα φέρει νέα δεδομένα την επόμενη τριετία, καθώς ο πελάτης θα μπορεί να έχει πλούσιο περιεχόμενο, ενώ παράλληλα και στην αγορά παρατηρείται μια προσπάθεια «χαλιναγώγησης» του αυξημένου ανταγωνισμού.

Ήδη λοιπόν από 23 Αυγούστου τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και των ελληνικών ομάδων που μεταδίδονται από την Cosmote TV θα μεταδίδονται και από τη EON της Nova και τα ματς του ΠΑΟΚ και του Άρη και των υπόλοιπων ομάδων που είναι στην ΕΟΝ θα εκπέμπουν και στην Cosmote TV.

Ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μόνο πλεονέκτημα για τους πελάτες των δύο πλατφορμών, αφού οι συνδρομητές πλέον μπορούν εκτός από τα ποδοσφαιρικά ματς της ελληνικής Super League να βλέπουν και Champions League, Europa League, Conference League (Cosmote TV) αλλά και την Euroleague που μεταδίδεται από τη Nova.

Παράλληλα η Cosmote έκανε δυνατό «μπαμ» και στην ψυχαγωγία, αφού οι συνδρομητές της θα μπορούν να παρακολουθούν και Netflix τη νέα χρονιά, μετά τη συμφωνία του Ομίλου Telekom με την δημοφιλή πλατφόρμα.

Τα πακέτα Cosmote και οι τιμές

Όπως αναφέρεται στο site της Cosmote, το Cosmote TV Cinema + Netflix δίνεται στα 17,99 ευρώ, το Cosmote TV full που διαθέτει και τα κανάλια Nova Sports βρίσκεται στα 31 ευρώ/μήνα, ενώ το NEW COSMOTE Fiber 100 Unlimited plus TV Full βρίσκεται στα 55,90 ευρώ με τους πρώτους δύο μήνες δωρεάν.

Ωστόσο τα παραπάνω είναι μερικά από τις πολλές επιλογές που δίνει η Cosmote, αφού παρέχεται το COSMOTE TV Full & Netflix στα 36,90 ευρώ/μήνα, με όλο το περιεχόμενο της Cosmote, το αθλητικό της Nova και το Netflix.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν πλέον και τα συνδυαστικά πακέτα, με το Double Play Advanced Unlimited plus TV Full, με ταχύτητες ίντερνετ 50mbps και πλήρες περιεχόμενο Cosomte TV να είναι στα 51,90€, το αντίστοιχο 100αρι να βρίσκεται στα 55,90€ ενώ το 200mbps να είναι στα 62,90€.

Για τον καταναλωτή που χρειάζεται υπερυψηλές ταχύτητες από 300mbps και πάνω και όλο το περιεχόμενο Cosmote TV με τα κανάλια Nova sports, μπορεί να επιλέξει τα 300mbps ταχύτητα ίντερνετ στα 65,90€, το 500αρι στα 70,90€ και το 1Gbps στα 78,90€.

Τι προσφέρει η Nova

Νέα τιμολόγια στις υπερυψηλές ταχύτητες προσφέρει η Nova, γεγονός που όπως αναφέρουν στελέχη της οφείλεται στο γεγονός ότι πλέον σε συγκεκριμένες περιοχές μπορεί να προσφέρει στους πελάτες τις FTTH από το δίκτυό της.

Σύμφωνα με το site της Nova, το απλό EON TV ξεκινά στα 11 ευρώ, ενώ το EON+ με τα κανάλια Cosmote TV φτάνει στα 28 ευρώ/μήνα.

Όπως στη Cosmote έτσι και στη Nova ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα συνδυαστικά πακέτα. Το Fiber 100+ με ταχύτητες ίντερνετ 100mbps, απεριόριστα κινητά και σταθερά και Cosmote Sports φτάνει στα 50 ευρώ, το Fiber 300+ προσφέρεται στα 59 ευρώ, το Fiber 500+ στα 64 ευρώ, ενώ το 1Giga φτάνει στα 69 ευρώ.

Τα συνδυαστικά με κινητή τηλεφωνία και τηλεόραση με όλο το περιεχόμενο Nova+Cosmote μέσα, το Fiber 100+ είναι στα 71 ευρώ, το Fiber 300+ είναι στα 86 ευρώ, το Fiber 500+ στα 86 ευρώ και το 1 Giga είναι στα 96 ευρώ.

Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι το 300αρι προσφέρεται με Unlimited σε κινητή και σταθερή, όπως και το 1Giga, ενώ το 500αρι δίνει Unlimited ομιλία & sms με 20GB για κινητά.

Παράλληλα η Nova προσφέρει και το 5G Home, Internet και EON+ με home internet 100mbps, απεριόριστες κλήσεις, περιεχόμενο Nova+Cosmote Sports στα 47 ευρώ τον μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Cosmote TV – Nova: Γιατί Νεμπής και Γεωργιόπουλος έκαναν το big deal – Οι όροι και τα νέα πακέτα

Deal Cosmote TV-Nova: Τι κερδίζουν οι καταναλωτές

Nova: Γιατί βάζει φωτιά στα τιμολόγια σε σταθερή και ίντερνετ