• Business

    Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Ιερώνυμου Δελένδα

    • NewsRoom
    Ιερώνυμος Δελένδας

    Ιερώνυμος Δελένδας


    Τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του Ιερώνυμου Δελένδα εξέφρασε η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη.

    Ο Ιερώνυμος Δελένδας, μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ασφαλιστικής αγοράς στη χώρα, υπήρξε κατά το παρελθόν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Allianz στην Ελλάδα.

    Στην ανακοίνωση της η Allianz αναφέρει:

    «H Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Ιερώνυμου Δελένδα.

    Ο Ιερώνυμος Δελένδας υπήρξε μια από τις πλέον εμβληματικές και χαρισματικές προσωπικότητες, υπηρετώντας με συνέπεια το χώρο της ασφάλισης και αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμα του. Στην πορεία του στην Allianz ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, προσέφερε σημαντικό έργο συμβάλλοντας καθοριστικά στην εδραίωση, στην ανάπτυξη και στην επιτυχία της εταιρίας στην Ελλάδα.

    Η ασφαλιστική αγορά έχασε όχι μόνο ένα ιστορικό στέλεχος, αλλά και ένα σπουδαίο άνθρωπο, υψηλού ήθους και κύρους.

    Ο κ. Βασίλης Χριστίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, εξέφρασε το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα σχετικά: «Με θλίψη ενημερώθηκα για την απώλεια του Ιερώνυμου Δελένδα, ενός σπουδαίου ανθρώπου που άφησε το στίγμα του όχι μόνο στην Allianz, αλλά και στην ευρύτερη ασφαλιστική αγορά. Η συνεισφορά του ήταν ανεκτίμητη και το ήθος και ο επαγγελματισμός του υπήρξε παράδειγμα για όλους μας. Εκ μέρους της εταιρίας εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

    Διαβάστε επίσης:

    Πέθανε ο ασφαλιστής Ιερώνυμος Δελένδας

    Βενεζουέλα: Το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε τη νίκη του Νικολάς Μαδούρο στις προεδρικές εκλογές

    Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Πλαίσιο Θεσπρωτίας – Οριοθετημένη και χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στην Δροσοπηγή Ιωαννίνων



    ΣΧΟΛΙΑ