Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος έβγαλε την «σπάθα» του και επέβαλε 350.000 ευρώ πρόστιμο

Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής, ιδιοκτήτης της SeaJets και της ΠΑΕ ΑΕΚ

Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής, ιδιοκτήτης της SeaJets και της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος, έστειλε το πρώτο «σκληρό» μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και άφησε να εννοηθεί με σαφήνεια, ότι δεν θα είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί παραβατικές ή συμπεριφορές αδιαφορίας.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές, αμέσως μετά την ήττα από την Νόα στην Αρμενία ότι θα επιβληθεί πρόστιμο.

Έστειλε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, τον συνεργάτη του Γιώργο Κοσμά και ανακοίνωσε στους παίκτες ότι τους επεβλήθη πρόστιμο ύψους 350.000 ευρώ για τον αποκλεισμό της ομάδας στην Ευρώπη.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος διαμήνυσε στους παίκτες της ΑΕΚ ότι περιμένει από αυτούς αφοσίωση και επαγγελματισμό και πως η διοίκηση θα είναι δίπλα τους για ότι χρειαστούν, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα!

Ωστόσο, κατέστη σαφές ότι δεν θα ανεχθεί ολιγωρία και αδιαφορία.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, της ΑΕΚ Γιώργος Κοσμάς, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο με σκοπό να τους ανακοινώσει το ύψος του προστίμου, το οποίο είναι 350.000 ευρώ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Μάριος Ηλιόπουλος, είναι αποφασισμένος να προβεί άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις ώστε η ομάδα να ακολουθήσει νικηφόρα πορεία.

Διαβάστε επίσης

Κομισιόν: Πάνω από 100 εκατ. ευρώ η οικονομική ενίσχυση για τις περυσινές πλημμύρες στην Ελλάδα – Πως κατανέμεται το πακέτο στήριξης