Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Ryanair: Κάντε κράτηση μέσα στο Σαββατοκύριακο-Ταξιδέψτε με την χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Η προσφορά του Σαββατοκύριακου!

Η Ryanair ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για το Σαββατοκύριακο, που προβλέπει 10% έκπτωση σε όλα τα δρομολόγια από/προς Κέρκυρα, για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Αυγούστου έως και την 31η Οκτωβρίου του 2016.

Η προσφορά αφορά ναύλους στα δρομολόγια εσωτερικού μεταξύ Κέρκυρας και Αθήνας και σε όλα τα διεθνή δρομολόγια από/προς Κέρκυρα: Βέλγιο, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβακία, διαθέσιμοι προς κράτηση μεταξύ 18 και 19 Ιουνίου, μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com.

Η Chiara Ravara, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα δήλωσε: “Η Ryanair εξακολουθεί να στηρίζει τον Ελληνικό τουρισμό και για να γιορτάσουμε ρεκόρ κρατήσεων στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, καθώς και το πρώτο έτος λειτουργίας της βάσης μας στην Κέρκυρα, απελευθερώνουμε ναύλους με 10% έκπτωση σε όλα τα δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού από/προς την Κέρκυρα.

Φέτος το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, οι πελάτες και οι επισκέπτες μπορούνε να επιλέξουν ανάμεσα από 22 δρομολόγια από/προς την Κέρκυρα, αλλά θα πρέπει να κάνουνε κράτηση άμεσα, καθώς η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι πελάτες μας θα πρέπει να κάνουν κράτηση για μια low cost καλοκαιρινή ή φθινοπωρινή απόδραση στο www.ryanair.com πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (19 Ιουνίου)”.

ryanair

Παράλληλα, η Ryanair ανακοίνωσε την νέα κατηγορία ναύλου “Leisure Plus”, η οποία θα προσφέρει στους πελάτες έκπτωση προς ένα πακέτο ταξιδιωτικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβάνοντας προτεραιότητα επιβίβασης και αποσκευή μέχρι 20 κιλά. Παράλληλα, η Ryanair ανακοίνωσε ανανεωμένη υπηρεσία Business Plus, με δύο ημέρες ευελιξία σε αλλαγές πτήσης.

Από χθες, οι πελάτες της Ryanair έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από 3 κατηγορίες ναύλων:

Απλός Ναύλος:

• Οι χαμηλότερες τιμές

• Δωρεάν χειραποσκευή μέχρι 10 κιλά και δεύτερη τσάντα

• Τυχαία αριθμημένη θέση

Leisure Plus:

• Προτεραιότητα επιβίβασης

• Αριθμημένη θέση

• Αποσκευή μέχρι 20 κιλά

Business Plus:

• Fast-track στον έλεγχο αεροδρομίου

• Προτεραιότητα επιβίβασης

• Διακεκριμένη αριθμημένη θέση

• +2/-2 ημέρες ευελιξία σε αλλαγές πτήσης (και την ημέρα του ταξιδιού)

• Γκισέ αεροδρομίου Business Plus

• Δωρεάν Business Plus check-in στο αεροδρόμιο

Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες, είναι αποτέλεσμα του 3ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο συμπεριλαμβάνει νέες ψηφιακές καινοτομίες, νέο εσωτερικό αεροσκαφών, περισσότερα δρομολόγια και ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε: “Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να λανσάρει το Leisure Plus, το οποίο θα προσφέρει στους ταξιδιώτες αναψυχής ένα πακέτο ταξιδιωτικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβάνοντας προτεραιότητα επιβίβασης και αποσκευή μέχρι 20 κιλά. Με ναύλους από μόνο 51,99€. Το Leisure Plus είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ταξιδιωτών αναψυχής, δίνοντας την δυνατότητα σε οικογένειες και φίλους να επιβιβαστούν πρώτοι, να καθίσουν μαζί και να πάρουν μαζί τους όλα όσα χρειάζονται- όλα αυτά, με τους χαμηλότερους ναύλους, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή και τις περισσότερες πτήσεις στην ώρα τους.

Παράλληλα, αναβαθμίσαμε την δημοφιλή υπηρεσία μας Business Plus, με περισσότερη ευελιξία σε αλλαγές εισιτηρίων, από 1 σε 2 ημέρες από την αρχική ημερομηνία αναχώρησης και αλλαγές επιτρεπόμενες και την ημέρα του ταξιδιού, προσφέροντας ανανεωμένες υπηρεσίες για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Πάνω από 25% των επιβατών της Ryanair πραγματοποιούν επαγγελματικά ταξίδια, απολαμβάνοντας τις περισσότερες πτήσεις στην ώρα τους, το μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων στην Ευρώπη, με περισσότερες πτήσεις, βελτιωμένα ωράρια, και fast-track στα διπλάσια αεροδρόμια.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

http://www.mononews.gr/oli-alithia-gia-ton-andrea-vgenopoulo-ke-tin-ipotithemeni-forodiafigi/54329