• Σίνη Διαλισμά, Ηλίας Γαληνός, Ρόνα Μαυρέλου, Αριστόδημος Τσιλιβάκος

    Σίνη Διαλισμά, Ηλίας Γαληνός, Ρόνα Μαυρέλου, Αριστόδημος Τσιλιβάκος

    Business

    4 χρόνια The Flow Partners: Αναβαθμίζοντας επιχειρήσεις με εξατομικευμένα προγράμματα ανάπτυξης

    • NewsRoom

    Η The Flow Partners γιορτάζει 4 χρόνια επιδραστικής παρουσίας στον τομέα της επαγγελματικής ανάπτυξης. Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2020 από τον Ηλία Γαληνό, People Development Consultant με 18 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε έργα HR συμβουλευτικής και εκπαίδευσης.

    Η εταιρεία έχει αναδειχθεί σε σημαντικό παράγοντα στον τομέα της, προσφέροντας καινοτόμα προγράμματα που έχουν υποστηρίξει πάνω από 2.000 επαγγελματίες, εργαζόμενους και στελέχη σε περισσότερες από 40 επιχειρήσεις.

    Η έμπειρη ομάδα της The Flow, με αθροιστική εμπειρία 70+ ετών σε εταιρικές θέσεις ευθύνης και συμβουλευτικούς ρόλους, αποτελείται, εκτός του Ηλία Γαληνού, από τη Σίνη Διαλισμά, τον Αριστόδημο Τσιλιβάκο και τη Ρόνα Μαυρέλου. Η φιλοσοφία της εταιρείας, επικεντρώνεται στην αναγνώριση και την ενίσχυση της συνεχούς αλληλεπίδρασης μεταξύ ενότητας και εξέλιξης.

    Μέσω της μαθησιακής της προσέγγισης, η The Flow Partners στοχεύει να εξερευνήσει νέες περιοχές σκέψης και συναισθηματικής ανάπτυξης, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να ξεπεράσουν αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις και να αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να επιτύχουν τους στόχους τους.

    Η The Flow Partners σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα ανάπτυξης, workshops και εξατομικευμένο coaching στελεχών, με εφαρμογές σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα. Η κύρια διαφοροποίηση από το παραδοσιακό μοντέλο προγραμμάτων ανάπτυξης έγκειται στην εμπλοκή των συμμετεχόντων σε ένα άτυπο «ομαδικό coaching», μέσω του οποίου καλούνται να ανακαλύψουν τις δικές τους αλήθειες και το προσωπικό τους ύφος. Αποτέλεσμα αυτού είναι η ταύτισή τους με το αντικείμενο του προγράμματος και ο πολλαπλασιασμός του αντίκτυπου στους ίδιους, στις ομάδες τους και στο ευρύτερο οικοσύστημά τους. Κάθε προσέγγιση αναλύεται σε επίπεδο επικοινωνίας και σχέσεων, καθώς αυτό την καθιστά πρακτική και εφαρμόσιμη.

    Οι προσφερόμενες υπηρεσίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ξεκινώντας από τα προγράμματα ανάπτυξης, υπάρχουν 2 βασικές θεματικές ενότητες, ηγεσία & διοικητικές προσεγγίσεις και επιρροή κατά την πώληση. Παράλληλα, προσφέρονται προγράμματα-«δορυφόροι» σε θέματα όπως feedback, ανθεκτικότητα (resilience), επιρροή κοινού κατά την παρουσίαση και personal branding.

    Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων προγραμμάτων ανάπτυξης, προσαρμοσμένων σε συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησης. Άξια αναφοράς είναι τα ανοιχτά προγράμματα ανάπτυξης, τα οποία πραγματοποιούνται 2 φορές το χρόνο με συμμετέχοντες από διαφορετικές εταιρείες. Μέσα από αυτά, συμμετέχοντες από διαφορετικά επαγγελματικά περιβάλλοντα αλληλεπιδρούν και εμπνέονται για δράση και ανάπτυξη. Παράλληλα με τα προγράμματα ανάπτυξης, η Flow σχεδιάζει και υλοποιεί workshops, καθώς επίσης και εξατομικευμένο coaching στελεχών.

    Ηλίας Γαληνός
    Ηλίας Γαληνός

    Το 2024 βρίσκει την The Flow Partners να συνεργάζεται με τη Lepaya, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρεία Ed-Tech, με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να γεφυρώσουν το χάσμα δεξιοτήτων και να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους τους προς την επίτευξη των στόχων τους. Η Lepaya υποστηρίζει τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο στην ανάπτυξη ταλέντου. Παρέχει μια ολιστική εμπειρία εκπαίδευσης και ανάπτυξης, συνδυάζοντας μια online πλατφόρμα εκπαίδευσης με χρήση τεχνολογίας αιχμής και εκπαίδευση σε πραγματικό χρόνο από έμπειρους coaches. Εκπαιδεύοντας τις σωστές δεξιότητες την κατάλληλη στιγμή και σε καίρια σημεία της επαγγελματικής σταδιοδρομίας των εργαζομένων, βοηθά τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν τη διατήρηση ταλέντου, την παραγωγικότητα και την οργανωτική ανάπτυξη.

    Στη Flow η επιχειρηματική δραστηριότητα αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερα από μια απλή συναλλαγή. Είναι ένα μέσο συμβολής σε έναν ευρύτερο κοινωνικό σκοπό. Για αυτό, προσφέρει μια ώρα ομαδικών πρωτοβουλιών ανάπτυξης σε ομάδες χωρίς πρόσβαση σε προγράμματα ανάπτυξης για κάθε ημέρα προγράμματος που επενδύεται από τους πελάτες της, εφόσον αυτό συμφωνηθεί.

    Γιατί να επιλέξετε την The Flow Partners;

    1. Προσωποποιημένη προσέγγιση, με αρθρωτά προγράμματα προσαρμοσμένα στις εταιρικές σας ανάγκες
    2. Έμπειρη ομάδα συμβούλων και coaches, με 70+ αθροιστικά έτη επαγγελματικής εμπειρίας σε συμβουλευτικούς ρόλους και σε εταιρικές θέσεις ευθύνης και λήψης αποφάσεων
    3. Κοινωνική προσφορά που ενισχύει τη γνώση και την εξέλιξη
    4. Συνεργασία με τη Lepaya, εταιρεία παγκόσμιας κλάσης στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής

    Η The Flow Partners συνεχίζει να θέτει τον πήχη ψηλά στην επαγγελματική ανάπτυξη και να ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις με προγράμματα που κάνουν τη διαφορά.

    The Flow Partners