Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

Ο Μπίλι Πόρτερ χάρισε την πιο εξωφρενική εμφάνιση στα βραβεία «Χρυσές Σφαίρες»

Ο καλλιτέχνης Μπίλι Πόρτερ έδωσε το «παρών» στην 77η απονομή των Χρυσών Σφαιρών και ήταν για ακόμα μία φορά άκρως εντυπωσιακός, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις υψηλές προσδοκίες για την πιο εκκεντρική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Ο 50χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής επέλεξε να φορέσει στα βραβεία ένα ολόλευκο tuxedo, διακοσμημένο με λευκά πούπουλα και πάνω από 4.000 κρυστάλλους, δημιουργία του σχεδιαστή μόδας Alex Vinash. Για το συγκεκριμένο tuxedo χρειάστηκαν περίπου 465 ώρες δουλειάς, με το αποτέλεσμα πάντως να είναι πραγματικά μοναδικό. Ο Μπιλ Πόρτερ ολοκλήρωσε την εκκεντρική εμφάνιση του με ψηλοτάκουνα Jimmy Choo μποτάκια και κοσμήματα από τον οίκο Tiffany & Co.

Ο Πόρτερ χαρακτηρίστηκε από πολλούς ότι έμοιαζε «σαν άγγελος» με αυτή την τόσο αστραφτερή εμφάνιση, η οποία ξεπέρασε και εκείνη των περσινών Όσκαρ… Τότε, φορώντας ένα μαύρο, βελούδινο σύνολο του Christian Siriano που αποτελούνταν από ένα εφαρμοστό σακάκι κοστουμιού (μαζί με ασορτί παπιγιόν), μία εντυπωσιακή φούστα στα ίδια χρώματα και μπότες Rick Owens με τακούνι, έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να τον σχολιάσουν για αυτή την «άφυλη» (gender fluid) εμφάνιση.

Τα θρυλικά looks του έπαιξαν με την έννοια της «δύναμης» και του ανδρισμού, κάνοντας αρκετούς να αισθανθούν άβολα ενώ κάποιους άλλους να ορκιστούν πως θα τον λατρεύουν για πάντα. Ακόμα και ο τρόπος που κινήθηκε στον χώρο, τόσο στα Όσκαρ όσο και στις Χρυσές Σφαίρες, αναδεικνύοντας το γυμνασμένο κορμί του και τοποθετώντας με χάρη τα χέρια του στην μέση, ήταν μία πρόκληση.

Η αύρα του ήταν αρσενική και θηλυκή ταυτόχρονα. «Σκληρή» και «μαλακή». Κανένας δεν μπορούσε να την προσδιορίσει. Δεν είχε ντυθεί drag, δεν φορούσε κάποια αμφίεση. Ήταν απλώς ο Μπίλι Πόρτερ…