• Business Of Fashion

    Η Margot Robbie είναι η νέα μούσα του Chanel No 5


    Η Αυστραλή ηθοποιός Margot Robbie είναι το νέο πρόσωπο του εμβληματικού αρώματος.

    Η αρχική εκδοχή του Chanel No 5 δημιουργήθηκε περισσότερα από 100 χρόνια πριν, το 1921.

    Ακολούθησε η κυκλοφορία του Eau de Toilette τρία χρόνια μετά, ενώ το Eau de Parfum εισήλθε στην αγορά το 1986. Το Eau Premiere κυκλοφόρησε στη συνέχεια το 2008, με το L’Eau να λανσάρεται το 2016.

    Μούσα του οίκου από τον Μάρτιο του 2018, η ηθοποιός και παραγωγός αποτελεί μέρος της κληρονομιάς των μεγάλων star που ανά τα χρόνια ενσάρκωσαν την πεμπτουσία αυτού του ιστορικού αρώματος.

    Μετά την ανακοίνωση και τα συναρπαστικά νέα, ο οίκος μόδας παρουσιάζει μια ταινία μικρού μήκους για την καμπάνια του αρώματος. Με τίτλο «See You at 5», η ταινία θα αφηγείται την ιστορία δύο star του Χόλιγουντ, της Margot Robbie και του Jacob Elordi, που συναντιούνται σε ένα ραντεβού – με την σκηνοθετική υπογραφή του καταξιωμένου Luca Guadagnino, του οποίου η πιο πρόσφατη δουλειά θυμόμαστε πως ήταν η ταινία «Challengers», με πρωταγωνίστρια τη Zendaya.

    «Πιστεύω ότι το CHANEL N° 5 είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αρώματα στον κόσμο. Είναι απίστευτο να είμαι μέρος αυτού. Υπάρχει μια απίστευτη σειρά από εντυπωσιακές γυναίκες που έχουν συνδεθεί με το άρωμα όλα αυτά τα χρόνια.

    Είναι τιμή που γίνομαι και εγώ μέρος σε αυτή τη μακρά λίστα εκπληκτικών ταλέντων», αναφέρει χαρακτηριστικά η Margot Robbie για τη συνεργασία της με τον θρυλικό οίκο.

    Να σημειωθεί, πως, εκτός από την ακμάζουσα καριέρα της, η Robbie γιορτάζει επίσης ένα προσωπικό ορόσημο, – αυτή και ο σύζυγός της Tom Ackerley, Άγγλος παραγωγός ταινιών, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Jonathan Baldock παίζει κρυφτό στο flagship store της Hermès στο Λονδίνο

    Η υποδειγματική αποκατάσταση του σπιτιού της σχεδιάστριας Melina Blaxland-Horne στην Πάτμο

    Temple of Wings: Η ιστορική κατοικία των Getty πωλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ



    ΣΧΟΛΙΑ