• Bons Vivants

    Γιάννης & Δήμητρα Κούστα: Στο σπίτι της Βουλιαγμένης με τον JJC

    • NewsRoom
    Ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα με την κόρη τους, Στεφανία.

    Ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα με την κόρη τους Στεφανία.


    Ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα υποδέχτηκαν το τρίτο τους παιδί, τον νεογέννητο John τζούνιορ (JJC), που πλέον βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας στη Βουλιαγμένη, γεμίζοντας χαρά και ενθουσιασμό τις αδερφές του!

    Ο εφοπλιστής και η σύζυγός του, Δήμητρα Κούστα, υποδέχτηκαν την Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024, το τρίτο τους παιδί, ένα τρισχαριτωμένο αγοράκι που θα πάρει το όνομα Γιάννης τζούνιορ.

    Η γέννηση του μικρού Γιάννη είναι μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη στιγμή για το ζευγάρι, το οποίο έχει καταφέρει να χτίσει μια αγαπημένη και δυνατή οικογένεια, ενώ ο σύζυγος διαχειρίζεται την πολυάσχολη επαγγελματική του ζωή.

    Η πρώτη φωτογραφία του ζεύγους Κούστα με τον νεογέννητο John Junior
    Η πρώτη φωτογραφία του ζεύγους Κούστα με τον νεογέννητο John Junior

    Στη βασιλική σουίτα του έβδομου ορόφου του μαιευτηρίου Μητέρα, λίγοι φίλοι και εκλεκτοί γνωστοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το νεογέννητο μωρό του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα, απολαμβάνοντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά και συγκίνηση.

    Η σουίτα ήταν πλημμυρισμένη από μπλε καλάθια γεμάτα μπλε λουλούδια και μπαλόνια, τα οποία δημιουργούσαν μια εξαιρετικά φιλόξενη και εορταστική διακόσμηση για τη σημαντική αυτή περίσταση. Δίπλα στο ζευγάρι ήταν οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι, που με διακριτική παρουσία σεβάστηκαν τον προσωπικό χαρακτήρα της στιγμής.

    Κεντρικό ρόλο είχε η μητέρα της Δήμητρας, που με τις αδελφές της στήριξαν τη γλυκιά μανούλα με την παρουσία και την αγάπη τους. Η συναισθηματική ατμόσφαιρα ανάμεσα στους δικούς τους ανθρώπους έδινε έναν ιδιαίτερο τόνο στη χαρά του ζευγαριού.

    Στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, κατέφτασε στο μαιευτήριο μια μαύρη Mercedes, από την οποία βγήκαν η νονά του νεογέννητου, Άννα Βίσση, μαζί με τον Νίκο Καρβέλα.

    Και οι δύο φορούσαν καπέλα τζόκεϊ για να μην τους αναγνωρίσει κανείς, αλλά η παρουσία τους ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή και αναμενόμενη, καθώς η Άννα Βίσση, με το ρόλο της ως νονά, ήθελε να είναι δίπλα στην οικογένεια αυτή τη σημαντική στιγμή.

    Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα
    Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα

    Την Πέμπτη, το μωρό και οι γονείς του έφυγαν από το μαιευτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι τους στη Βουλιαγμένη, όπου το νέο μέλος της οικογένειας θα συναντούσε τις δύο αδερφές του.

    Με μεγάλη χαρά και προσμονή, το ζευγάρι είναι έτοιμο να απολαύσει τις πρώτες τους στιγμές ως τετραμελής οικογένεια, γεμάτοι αγάπη και ενθουσιασμό για το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

    Ο Γιάννης Κούστας, ένας από τους κορυφαίους εφοπλιστές της Ελλάδας και παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ναυτιλίας μέσω της Danaos Corporation, έχει επανειλημμένα εκφράσει την αξία που δίνει στην οικογένεια.

    Η γέννηση του τρίτου του παιδιού με την Δήμητρα Μέρμηγκα, τη γυναίκα που έχει επιλέξει να σταθεί δίπλα του, υπογραμμίζει την αφοσίωσή του στη δημιουργία ενός ισχυρού οικογενειακού δεσμού.

    Η Δήμητρα Κούστα, η οποία είναι γνωστή για την κομψότητα και τη διακριτικότητα της, κατάφερε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο το παιδί τους.

    Η γέννηση του μικρού Γιάννη προστέθηκε στις ευτυχισμένες στιγμές που έχουν ζήσει τα τελευταία χρόνια, καθώς το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει δύο κοριτσάκια.

    Οι μικρές αδελφές του Γιάννη τζούνιορ, η Κατερίνα και η Χριστίνα, είναι επίσης ενθουσιασμένες με την έλευση του μικρού αδελφού τους, καθώς η οικογένεια συνεχίζει να μεγαλώνει με αγάπη και χαρά.

    Η ζωή του Γιάννη Κούστα και της όμορφης Δήμητρας Μέρμηγκα χαρακτηρίζεται από την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής επιτυχίας και της οικογενειακής αρμονίας. Ο εφοπλιστής, παρόλο που βρίσκεται στο τιμόνι μιας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στον κόσμο, έχει αποδείξει ότι η οικογένεια παραμένει στο επίκεντρο της ζωής του.

    Η γέννηση του πρώτου τους παιδιού, της Χριστίνας, αποτέλεσε σημείο καμπής στη σχέση τους, καθώς έδεσε ακόμα περισσότερο το ζευγάρι και έδειξε πόσο αφοσιωμένοι είναι ο ένας στον άλλο. Αργότερα, ήρθε και το δεύτερο παιδί τους, η Νεφέλη, που γέμισε το σπίτι τους με χαρά και ευτυχία.

    Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη συγκίνηση είναι η απόφαση του ζευγαριού να δώσει το όνομα «Γιάννης» στον μικρό τους γιο, τιμώντας έτσι τον πατέρα του. Για τον Γιάννη Κούστα, η γέννηση του γιου του έχει ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία. Πρόκειται για τον διάδοχο του ονόματός του, κάτι που κουβαλάει μαζί του έναν έντονο συμβολισμό, τόσο για την οικογένεια όσο και για τη ναυτιλιακή αυτοκρατορία που έχει χτίσει ο κ. Κούστας με κόπο και αφοσίωση.

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα
    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα

    Όμως, η ζωή τους δεν είναι μόνο λαμπερές στιγμές και ευτυχισμένες αναρτήσεις στα social media. Το ζευγάρι έχει κληθεί να διαχειριστεί και πολλές δοκιμασίες. Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας, με την πολυετή παρουσία του στον χώρο της ναυτιλίας, έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα στην καριέρα του, ενώ η Δήμητρα Κούστα έχει αναλάβει να σταθεί δίπλα του σε κάθε δυσκολία, δείχνοντας τη δύναμή της και την ικανότητά της να διαχειρίζεται καταστάσεις με διακριτικότητα και ψυχραιμία.

    Οι δυο τους έχουν καταφέρει να χτίσουν μια οικογένεια που βασίζεται στην αμοιβαία αγάπη και στήριξη.

    Η Δήμητρα Κούστα, παρά την έντονη δημοσιότητα, παραμένει μια γυναίκα χαμηλών τόνων, δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά της και φροντίζοντας να δημιουργήσει ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον για την οικογένειά της.

    Ο Γιάννης Κούστας, από την άλλη, είναι γνωστός για τη δυναμική του προσωπικότητα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό του βίο. Η γέννηση του τρίτου τους παιδιού φαίνεται να έχει φέρει μια νέα πνοή στη ζωή του, ανανεώνοντας τη σχέση του με τη Δήμητρα και κάνοντάς τον να βλέπει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

    Δήμητρα Κούστα: Από τις thigh high μπότες στα χρυσά σανδάλια – Τι επιλέγει το απόλυτο it girl της κοσμικής Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ