• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Το Μπαλί απαγορεύει νέα ξενοδοχεία και κλαμπ

    • Bloomberg
    Μπαλί

    Φωτογραφία Sushuti from Pixabay


    Την προσωρινή απαγόρευση κατασκευής νέων ξενοδοχείων, πολυτελών κατοικιών, ντίσκο και παραλιακών κλαμπ προτείνει η επαρχιακή κυβέρνηση του Μπαλί, προκειμένου να επιβραδύνει τον ρυθμό ανάπτυξης του real estate και του υπερπληθυσμού στο νησί, σύμφωνα με δημοσίευμα του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων της Ινδονησίας Antara.

    Το μορατόριουμ θα διαρκέσει έως και δύο χρόνια και θα καλύπτει τις πιο πυκνοκατοικημένες τουριστικές περιοχές του Μπαλί, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Canggu, Seminyak, Uluwatu και Ubud, ανέφερε Antara, επικαλούμενο τον αναπληρωτή κυβερνήτη Sang Made Mahendra Jaya.

    Το σχέδιο έχει υποβληθεί στο Συντονιστικό Υπουργείο Ναυτιλίας και Επενδύσεων, το οποίο ανταποκρίθηκε θετικά στην ιδέα, πρόσθετε.

    Σύμφωνα με τον Jaya, τμήματα των ορυζώνων του Μπαλί έχουν μετατραπεί σε εμπορική γη, συχνά χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις από την επαρχιακή κυβέρνηση. Οι ανεξέλεγκτες πωλήσεις αλκοόλ έχουν επίσης δημιουργήσει προβλήματα, επιδεινώνοντας φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς και εγκληματικότητας στο νησί, υπογράμμισε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    Οικονομική απάτη μαμούθ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα – 21 συλλήψεις

    Νέα έρευνα: Τα παιδιά με προδιάθεση διαβήτη, καλό είναι να μην τρώνε αυτές τις πολύ υγιεινές τροφές

    12 αυξήσεις αποδοχών και 12 μειώσεις φόρων – Αναλυτικά παραδείγματα για την ενίσχυση των εισοδημάτων



    ΣΧΟΛΙΑ