Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Γιάννης Βρούτσης: Θα είναι ο νέος Γραμματέας της ΝΔ;

κυβέρνηση

Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας

Κλειδωμένη θα πρέπει να θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr, η αντικατάσταση του Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ, Λευτέρη Αυγένακη. Η ηγεσία της ΝΔ πρόκειται να προχωρήσει μετά το Συνέδριο Αρχών και Θέσεων στα μέσα Δεκεμβρίου σε αλλαγές στο εσωτερικό του κόμματος, που θα περιλαμβάνουν και την αντικατάσταση του κ. Αυγενάκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mononews.gr, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει καταλήξει και στο πρόσωπο που θα προτείνει να αποκτήσει τα “κλειδιά” του κόμματος. Όπως όλα δείχνουν η επιλογή του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να είναι ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος ο γραμματέας της Π.Ε. εκλέγεται από την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος και υποψήφιος για Γραμματέας μπορεί να δηλώσει οποιοδήποτε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής αρκεί να συγκεντρώσει δεκαπέντε υπογραφές μελών της Π.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ. Μητσοτάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρότασης για εξεταστική επιτροπή για τον Καμμένο