Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Ξεκάθαρο μήνυμα Μητσοτάκη κατά της οικογενειοκρατίας: «Έκοψε» τον γιο του Τραγάκη από υποψήφιο!

κυριακος μητσοτακης

Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθαρίζει πως τα όσα έχει αναφέρει μέχρι σήμερα για «πόλεμο στην οικογενειοκρατία» και «αξιολόγηση όλων των στελεχών» του κόμματος μέσω «αξιοκρατικών διαδικασιών» τηρούνται στο ακέραιο εντός της Νέας Δημοκρατίας. Ακόμα και όταν πρόκειται για ένα από τα ιστορικά στελέχη του κόμματος, που έχουν υπηρετήσει για αρκετά χρόνια την παράταξη εντός της βουλής.

Για τον λόγο αυτό και η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην συνέντευξη του βουλευτή της Β΄Πειραιά, Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές αλλά αντίθετα «όριζε» στη θέση του τον γιό του Παναγιώτη, υπήρξε άμεση.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έγινε γνωστό πως ο Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις επόμενες εκλογές, στέλνοντας το μήνυμα πως τα νέα στελέχη που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα στη διαδικασία θα αξιολογηθούν από την ίδια βάση, με κριτήριο την αξία τους, και όχι με «οικογενειακά» παράσημα.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μεγάλη …επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ: Πώς Τσίπρας και Λαλιώτης κατάφεραν να συσπειρώσουν το ΠΑΣΟΚ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Χατζηδάκης: «Ο Τσίπρας κάνει το μαύρο-άσπρο – Εξαιτίας του οι εργολάβοι πήραν 500 εκ. ευρώ επιπλέον προίκα»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ακόμα μια εισβολή αναρχικών! Ρουβίκωνας και Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης «μπούκαραν» στο Υπ. Μακεδονίας Θράκης