Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Ρεβάνς ΝΔ: Άξια τα οδοιπορικά της κ. Θάνου – Αποδεικνύει ότι προσελήφθη στο Μαξίμου για το ιστορικό της

Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) στις δημόσιες τοποθετήσεις της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου από το βήμα του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 989, όπου καταφέρθηκε -μεταξύ άλλων- εναντίον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνοντας ότι «ορισμένοι εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων δεν δικαιούνται να κάνουν αυτή την κριτική» καταλογίζοντας «ανειλικρίνεια και δήθεν αγωνία».

Από το γραφείο τύπου της ΝΔ ήρθε άμεσα η απάντηση στα λεγόμενα της κας Θάνου, καταλογίζοντάς της πως λειτουργεί υπονομευτικά για την Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η σύμβουλος του πρωθυπουργού κυρία Θάνου δίνει δείγματα γραφής στον προϊστάμενό της και επιβεβαιώνει τα κριτήρια του διορισμού της με επιθέσεις εναντίον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αποδεικνύει ότι προσελήφθη στο Μαξίμου για το ιστορικό της.

Ιστορικό που δείχνει πόσο υπονομευτικά προς τη Δικαιοσύνη και υποστηρικτικά προς την Κυβέρνηση έχει δράσει.

Άξια τα οδοιπορικά της…».

Υπενθυμίζεται ότι, η μέχρι προ ημερών πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, έλυσε τη σιωπή της και σε σχετική της συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Alpha, απάντησε στην έντονη κριτική που δέχτηκε μετά την αποδοχή της πρότασης να αναλάβει της θέση του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού.

Θέση την οποία και αποδέχθηκε προκειμένου «να αναλάβω την διεύθυνση της νομικής υπηρεσίας του πρωθυπουργικού γραφείου διότι θέλω να εξακολουθήσω να υπηρετώ από μια κρατική, θεσμική θέση προσφέροντας την εμπειρία και τις επιστημονικές γνώσεις που απέκτησα στα 42 χρόνια της δικαστικής μου σταδιοδρομίας», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βασιλική Θάνου: Τι απαντά για το διορισμό της στο νομικό γραφείο του Τσίπρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εν μέσω θύελλας η επιλογή του νέου προέδρου του Αρείου Πάγου – Ποια είναι τα φαβορί

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ν. Παναγιωτόπουλος: Θέτει ερωτήματα για την δικομανία Καμμένου στον Κοντονή