Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Η «μαφία» της Πάτμου: Πλάκωσαν στα χαστούκια ελεγκτή της ΑΑΔΕ!

εφοριακοί

Πάτμος

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που παραπέμπει σε τριτοκοσμικές καταστάσεις και ντροπιάζει τη χώρα μας –η οποία κατά τ’ άλλα είναι φημισμένη στο εξωτερικό για τον τουρισμό και τη φιλοξενία της -εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στην Πάτμο.Το επεισόδιο παραπέμπει σε τακτικές «μαφίας» και σίγουρα δεν είναι μεμονωμένο.

Όλα ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων μετέβαινε σε κατάστημα για την πραγματοποίηση ελέγχου. Ένας άνδρας αντιλήφθηκε την παρουσία τους και με επιθετική διάθεση ρωτά ένα από τα μέλη του κλιμακίου: «Είσαι ελεγκτής;». Εκείνος «τόλμησε» να απαντήσει καταφατικά και αυτό που ακολούθησε είναι πρωτόγνωρο: Ο άνδρας έπιασε τον ελεγκτή, τον ακινητοποίησε στη μέση του δρόμου και μπροστά στα μάτια έκπληκτων περαστικών, άρχισε να τον γρονθοκοπεί με μανία, προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα!

Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο παρέμειναν απλοί θεατές στο  σκληρό και παράλληλα ντροπιαστικό θέαμα που εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους. Τα υπόλοιπα δύο μέλη του κλιμακίου τους ζήτησαν να παρέμβουν κι εκείνοι τους απάντησαν – άκουσον, άκουσον – πως δεν είναι αρμόδιοι επί του θέματος! Αντίθετα είπαν απλώς πως αρμόδια είναι η λιμενική Αρχή.

Μην μπορώντας να βγάλουν άκρη στα όσα πρωτοφανή συνέβαιναν, οι ελεγκτές συνομίλησαν με τον διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργο Πιτσιλή για να τον ενημερώσουν για το συμβάν. Ο κ. Πιτσιλής έκπληκτος για τα όσα είχε ακούσει τηλεφώνησε στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Μετά τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής συνομίλησε με στελέχη της τοπικής λιμενικής αρχής προκειμένου να πράξουν τα δέοντα. Ο «τραμπούκος» της Πάτμου εθεάθη να πίνει ήρεμος τον καφέ του μετά το βίαιο περιστατικό και τελικά συνελήφθη.

Χρειάστηκε η παρέμβαση «ανωτέρων» για να λήξει το επεισόδιο που αμαυρώνει το όνομα της χώρας μας στο εξωτερικό… Η «μαφία» της Πάτμου με επιχειρηματίες που δρουν ανεξέλεγκτα, αποφεύγουν να κόβουν αποδείξεις και κατακλέβουν επανειλημμένως το κράτος, καλά κρατεί και δρα ανεξέλεγκτα…

Ελλάς το μεγαλείο σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κέντρο μεταναστών στα Οινόφυτα: 17χρονος Αφγανός μαχαίρωσε συμπατριώτες του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στην Αθήνα: 50χρονος μαχαίρωσε Πακιστανό και ταμπουρώθηκε σε σπίτι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τράπεζες: Εθελοντική παράδοση ακινήτου αντί πλειστηριασμού στα πρότυπα της Ιρλανδίας