• Big Story

    Άδωνις vs Πολάκης: Όταν η Βουλή γέμισε ανθρωπάκια, κότες και… μαντινάδες (video)

    • NewsRoom
    Πολάκης Γεωργιάδης ΚΕΕΠΛΝΟ

    Παύλος Πολάκης (αριστερά), Άδωνις Γεωργιάδης (δεξιά)


    Οι δύο συνήθεις ύποπτοι, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υγείας Παύλος Πολάκης τράβηξαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας με ένα ακόμα επεισόδιο στην προσωπική τους βεντέτα.

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη «πολλά βαρύ και κότα», ενώ τον κατηγόρησε έντονα για το κοινό πάρτι που έκαναν με τον Πάνο Καμμένο, το βράδυ που κατατέθηκε το μνημόνιο στην Βουλή.

    Από την άλλη πλευρά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέστρεψε τους χαρακτηρισμούς στον αντιπρόεδρο της ΝΔ επαναφέροντας παράλληλα τις καταγγελίες του για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης απάντησε ότι, «Ανθρωπάκι είναι αυτός ο οποίος του δίνει διαταγή ο αρχηγός του κόμματός του και μαζί με τον διπλανό του κάνει ερωτήσεις για να πάρουμε πιο γρήγορα τα υποβρύχια και ανταμείβεται με θέση στην κυβέρνηση. Ανθρωπάκι ελεεινής μορφής είναι αυτός που δίνει σε συνέταιρο του διαφήμιση. Δεν συγκρινόμαστε. Ανθρωπάκι είναι αυτός που βλέπει ότι του καταστρέφεται το αφήγημα αριστερής παρένθεσης και προσπαθεί να λασπώσει, σπιλώσει για να περάσει το μήνυμα ότι όλοι είμαστε ίδιοι. Εμείς και αύριο πρωί να φύγουμε έχουμε τρόπο να ζήσουμε.Το κατάλαβες κ. Αντιπρόεδρε μιας ιστορικής παράταξης που εκπροσωπείται σήμερα από θαυμαστές του Παττακού».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δικαστές ΣτΕ σε υπουργό Δικαιοσύνης: Ψηφιοποίηση δικαστικών αποφάσεων και πρόσληψη δικαστικών υπαλλήλων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές είναι οι έντεκα γυναίκες του Μακρόν (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανακοινώθηκε η κυβέρνηση του Εμανουέλ Μακρόν – Δείτε όλα τα ονόματα



    ΣΧΟΛΙΑ