• Big Story

    Μεταγραφή-έκπληξη: Στην Εθνική Τράπεζα ο Βασίλης Καραμούζης

    Βασίλης Καραμούζης

    Βασίλης Καραμούζης, Γενικός Διευθυντής, Εταιρικής & Επενδυτικής Τραπεζικής


    Ο Βασίλης Καραμούζης, γιος του τραπεζίτη Νίκου Καραμούζη, ανήκει πλέον στο δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας, όπου και θα αναλάβει τη θέση του βοηθού γενικού διευθυντή, κάτω από τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Δημόπουλο, με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου.

    Ο κ. Καραμούζης, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο στην ετήσια γενική συνέλευση της Εθνικής, ακολουθεί πιστά τα βήματα του πατέρα του στον τραπεζικό τομέα. Στη νέα του θέση αναλαμβάνει καθήκοντα ως το Νο.2 στο κομμάτι του Corporate και Investment.

    Έχοντας σημαντικές σπουδές στο ενεργητικό του, με πτυχίο Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και μεταπτυχιακά στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και το London Business School, ο Βασίλης Καραμούζης εργάστηκε επί 7 συναπτά έτη στη Deutsche Bank. Κατόπιν, για 7,5 χρόνια ανήκε στο δυναμικό της HSBC, από όπου και πήρε τη μεταγραφή του για την Εθνική Τράπεζα, επιστρέφοντας έτσι στην πατρίδα του.

    Σύζυγός του είναι η Ειρήνη Μποτονάκη, εργάζεται στο European Investment Fund (EIF) ως υπεύθυνη για το Regional Business Development στην Ελλάδα και την Κύπρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανέτοιμος για μεγάλες επενδύσεις ο επικεφαλής των ΕΛΠΕ, Γρ. Στεργιούλης: «Έφτασε η ώρα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκο Μητσοτάκη, ναι εσύ φταις για όλα. Ακόμα και για τον καύσωνα των 40 βαθμών Κελσίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτοί είναι μισθοί: Η Yellen της FED παίρνει 203.000 ευρώ, η Αικατερινάρη του Υπερταμείου 270.000 ευρώ και ο Draghi της ΕΚΤ 383.00 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ