Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Με αστειάκια και μικροεπεισόδια η αντίστροφη μέτρηση του Τσίπρα στη ΔΕΘ (video)

Δύο μικροεπεισόδια τάραξαν την αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Τη στιγμή, λοιπόν, που  ο Πρωθυπουργός βρισκόταν στο περίπτερο 16, που αφορά τη Ρωσία ως Τιμώμενη Χώρα στην εφετινή Έκθεση, και ενώ έκανε δηλώσεις για τη συνεργασία των δύο χωρών, ένας πολίτης επιχείρησε να τον πλησιάσει, ρωτώντας τον γιατί δε συνεργάστηκε με τον Α. Σαμαρά.

Όπως ήταν φυσικό, η ασφάλεια κινητοποιήθηκε άμεσα και απομάκρυνε τον άνδρα, με γρήγορες διαδικασίες. Ο Πρωθυπουργός, προσπαθώντας να μη χάσει το χιούμορ του, ανέφερε πως «Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά. Αυτά… συμβαίνουν».

Και ενώ ο κ. Τσίπρας έκανε την καθιερωμένη βόλτα στην Έκθεση, ένας ακόμη άνδρας κινήθηκε προς το μέρος του. Η ασφάλεια του πρωθυπουργού τον πήρε “σηκωτό”, ενώ εκείνος φώναζε: “Εγώ δούλεψα για σένα είμαι παθών, μικροομολογιούχος του ελληνικού δημοσίου! Με καταστρέψανε εμένα! 50 χρόνια δούλευα, δεν έχω να πάρω φάρμακα, εσείς δεν ντρέπεστε; Τον πατέρα σας να τον πάτε στα κρατητήρια; Ντροπή σας!”

Λίγο νωρίτερα, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στον σταθμό του υπό κατασκευή μετρό, στη Νέα Ελβετία της Θεσσαλονίκης, ο Πρωθυπουργός μετέβει στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, όπου και τον περίμενε μια ευχάριστη μουσική έκπληξη, την οποία απόλαυσε ιδιαίτερα. Η μπάντα του Γ΄ Σώματος Στρατού υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα με δυο γνωστά τραγούδια, το Final Countdown και το Eye of the tiger.

Σε ένα χαρούμενο κλίμα φαίνεται πως πραγματοποιείται η 81η Έκθεση Θεσσαλονίκης και φυσικά τα αστεία δε λείπουν. Μετά τις αισιόδοξες δηλώσεις του κ. Τσίπρα για την ολοκλήρωση του μετρό στη συμπρωτεύουσα, ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό», Γιάννης Μυλόπουλος, έδειξε στον πρωθυπουργό ένα βαγόνι και εκείνος αστειεύτηκε λέγοντας: «Το πρωί πήγαμε στο έργο του Μετρό, πότε πρόλαβες και το έφερες το βαγόνι;»

Λίγο μετά, επισκέφθηκε περίπτερα της έκθεσης και ένας επιχειρηματίας του πρόσφερε καριόκες από την Ξάνθη. Ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του δέχθηκαν το κέρασμα του επιχειρηματία, το οποίο συνοδεύθηκε από ένα “καρφί”, αφού ο τελευταίος μετά τις καριόκες του είπε: “Ε, τι να κάνουμε, αφού δεν μπορείτε να μας γλυκάνετε εσείς, να σας γλυκάνουμε εμείς», του απάντησε ο επιχειρηματίας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

http://www.mononews.gr/alexis-tsipras-metro-thesalonikis-xanampike-stis-rages/73113

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

http://www.mononews.gr/sigklonizi-ta-social-media-antio-enos-ellina-neometanasti/72997