ΑΦΙΕΡΩΜΑ

53 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Εξειδίκευση στην εκπαίδευση στελεχών κατά τα βρετανικά πρότυπα

Το πανεπιστήμιο ως σύμμαχος ζωής

 

Η επιλογή σπουδών είναι, πολλές φορές, επιλογή ζωής. Είναι, όμως, και ευκαιρία που αξίζει να αξιοποιήσει κανείς με τον καλύτερο τρόπο για να χτίσει πάνω της όχι μόνο μία επαγγελματική καριέρα, αλλά μια νέα ταυτότητα και ένα προσωπικό όραμα που, με τη σειρά τους, μπορούν να «ξεκλειδώσουν» αμέτρητες νέες δυνατότητες. Το BCA φιλοδοξεί να αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο και συνεργάτη στο πλευρό των νέων ανθρώπων αλλά και των επαγγελματιών που θέλουν να αναβαθμίσουν γνώσεις και δεξιότητες ή και να δρομολογήσουν μια αλλαγή πορείας στον επαγγελματικό βίο τους, παρέχοντάς τους τα εφόδια εκείνα που θα τους βοηθήσουν να ξεχωρίσουν, να διακριθούν και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους εφόρου ζωής.

Υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκά προγράμματα

Ο κόσμος του

BCA College

53

Χρόνια Λειτουργίας –

Εμπειρίας

20.000

απόφοιτοι

96%

απορρόφηση των αποφοίτων
στην αγορά εργασίας

TESTIMONIALS

Είμαι απόφοιτος του BCA college, με πτυχίο Business Management, στο πρόγραμμα Advertising, Marketing Communications & PR. Η επιλογή σπουδών στο BCA αποτελεί μέχρι και σήμερα μία αξέχαστη εμπειρία της ζωής μου, καθώς ήταν τέσσερα πολύ δημιουργικά έτη. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου, απέκτησα θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, ενώ ταυτόχρονα γνώρισα εξαιρετικούς φίλους και καθηγητές. Οι σπουδές στο κολλέγιο, αποτέλεσαν κομβικό σημείο στην επαγγελματική μου καριέρα, αφού εργάζομαι πάνω στο κομμάτι του DigitalMarketing, ως Performance Marketing Specialist στην Tempo OMD Hellas. Η συμβουλή μου προς τους σημερινούς σπουδαστές είναι: «Να πιστεύετε στις επιλογές σας, να μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας και να συνεχίζετε να εξελίσσεστε!»

Αλεξάνδρα Αναστασίου

Αποφοίτησα το 2020 από το BCA college, μεπτυχίο (with First Class Honours) και μεταπτυχιακό (with Distinction) στα ναυτιλιακά. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την συνολική μου εμπειρία, για τις ευκαιρίες, και για όλους όσους είχα την ευκαιρία να συναναστραφώ στη σχολή. Αυτή την περίοδο εργάζομαι στο Operations Dept. της Stealth Maritime Corp. S.A.. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσα άτομα επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να ξεχωρίσουν στον αντίστοιχο χώρο, να εμπιστευτούν το BCA College για την απόκτηση γνώσεων, δεξιοτήτων, εμπειριών, ευκαιριών, και γνωριμιών που θα κρατήσουν μια ζωή.

Γεράσιμος Θωμάτος

Αποφοίτησα από το Shipping Department του BCA college. Η φοίτησή μου στο κολλέγιο, συνέβαλε στο να ανακαλύψω τις δυνατότητές μου, να επενδύσω στην μόρφωσή μου και να πετύχω τους επαγγελματικούς μου στόχους. Οι πολύτιμες γνώσεις που πήρα, με βοήθησαν να εισέλθω δυναμικά στην αγορά εργασίας, έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου, διαθέτοντας όλα τα εφόδια για τις απαιτήσεις του ναυτιλιακού τομέα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που επέλεξα το BCA για τις σπουδές μου, καθώς η ποιότητα των υπηρεσιών, οι καταρτισμένοι καθηγητές και το εξαιρετικό κλίμα, μου εξασφάλισαν μια ευχάριστη και παραγωγική φοιτητική ζωή. Αυτή την περίοδο εργάζομαι στην εταιρεία Sea Power LTD.

Βικτωρία Μπαλόγλου

Μοιραστείτε στα