• AUTO

    Βαρκελώνη: F1 και America’s Cup!

    Toto, Lewis, & George besuchen INEOS Britannia in Barcelona


    Οι Χάμιλτον, Ράσελ και Βόλφ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το σκάφος AC75 της INEOS Britannia.

    Το τρίο επισκέφθηκε τη βάση της βρετανικής ομάδας «Challenger of Record» που εκπροσωπεί τη Royal Yacht Squadron Ltd για το 37ο America’s Cup στη Βαρκελώνη, πριν από το Grand Prix της Ισπανίας.

    Εκεί τους υποδέχτηκαν οι Sir Ben Ainslie και Sir Jim Ratcliffe. Οι εκπρόσωποι της Mercedes ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, αλλά και στον προσομοιωτή της ομάδας, και συνάντησαν τα υπόλοιπα μέλη. Στη συνέχεια, ο Ράσελ και ο Βολφ πήγαν μια βόλτα με τη “Britannia”.

    Toto, Lewis, & George besuchen INEOS Britannia in Barcelona

    Ο Χάμιλτον δήλωσε: “Ήταν πολύ συναρπαστικό να βλέπω τη δουλειά της INEOS Britannia στο εργοστάσιο στο Brackley τα τελευταία χρόνια.

    Ήταν πολύ εντυπωσιακό να έρθω εδώ στη Βαρκελώνη και να δω όλα αυτά να ενώνονται, συμπεριλαμβανομένου του σκάφους αγώνων για πρώτη φορά.

    Η τεχνολογία που εμπλέκεται είναι απίστευτη και έχασα πραγματικά το μυαλό μου! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να δω πώς θα τα πάει η ομάδα αργότερα φέτος. Τους εύχομαι την καλύτερη δυνατή τύχη στην προσπάθειά τους για το America’s Cup.”

    Toto, Lewis, & George besuchen INEOS Britannia in Barcelona

    Ο Ράσελ πρόσθεσε: “Τι απίστευτη εμπειρία! Ήταν καταπληκτικό να έχω την ευκαιρία να αρμενίσω με τον Sir Ben και να αποκτήσω μια πραγματική αίσθηση της ταχύτητας και της ευελιξίας του σκάφους AC75 της INEOS Britannia.

    Ήταν σαν να πετάμε στον αέρα, σίγουρα ανέβασε την αδρεναλίνη! Υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ της F1 και του America’s Cup. Είναι οι κορυφές των αντίστοιχων αθλημάτων και ο τεχνικός εξοπλισμός είναι ζωτικής σημασίας και στα δύο.

    Η αφοσίωση και η προσπάθεια όλης της ομάδας INEOS Britannia είναι εμφανής, ανυπομονώ να τους δω να αγωνίζονται αργότερα μέσα στη χρονιά”.

    Toto, Lewis, & George besuchen INEOS Britannia in Barcelona

    Ο Βολφ σχολίασε: “Η σημερινή μέρα ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Έχουμε την έδρα μας στο Brackley όπου γίνεται μεγάλο μέρος του σχεδιασμού της INEOS Britannia, αλλά ήταν υπέροχο να δούμε τη βάση εδώ στη Βαρκελώνη.

    Εδώ θα εξελιχθεί η δράση αργότερα φέτος και οι εγκαταστάσεις που διαθέτει η ομάδα είναι εξαιρετικές. Απόλαυσα επίσης πολύ την εμπειρία μου στο σκάφος AC75 της ομάδας.

    Είναι μια πραγματική σωματική δοκιμασία εύκολα ξεχνάς πόσο αθλητική πρέπει να είναι η ομάδα. Ενώ ο βασικός μας στόχος ως επιχείρηση είναι η νίκη στη στεριά στη F1, αυτό είναι ένα συναρπαστικό project με τους Sir Ben και Sir Jim και είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε.

    Toto, Lewis, & George besuchen INEOS Britannia in Barcelona

    Από την πλευρά της ομάδας, μίλησε ο Sir Ben Ainslie: «Ήταν τιμή για όλους μας στην INEOS Britannia να δείξουμε στον Τότο, το Λιούις και τον Τζόρτζ τη βάση μας εδώ στη Βαρκελώνη. Υπήρξαν υποστηρικτές του project καθ’ όλη τη διάρκεια, επομένως ήταν πολύ φυσικό να τους δείξουμε το σκάφος μας για πρώτη φορά.

    Ξέρουν να οδηγούν οπότε έκαναν την ιστιοπλοΐα με το AC75 να φαίνεται εύκολη για τα γούστα μου. Ψάχνουμε πάντα για νέα και ανερχόμενα ταλέντα για να αναλάβουν το τιμόνι, αλλά δεν περίμενα να τα βρω στον χώρο της F1! Ήταν μια υπέροχη μέρα και ανυπομονώ να τους στηρίξω όλους, αυτό το Σαββατοκύριακο στο Grand Prix της Ισπανίας».

    Toto, Lewis, & George besuchen INEOS Britannia in Barcelona

    Το America’s Cup αντιπροσωπεύει την κορυφή της ιστιοπλοΐας είναι το παλαιότερο διεθνές τρόπαιο στον παγκόσμιο ναυταθλητισμό και. Μέσω της INEOS Sport, η INEOS Britannia συνεργάστηκε με το τμήμα Εφαρμοσμένης Επιστήμης της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team για να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή να αγωνιστεί στο Κύπελλο.

    Πάνω από 100 σχεδιαστές και μηχανικοί εδρεύουν στη βάση της Mercedes-AMG PETRONAS F1 στο Brackley, Northamptonshire, βοηθώντας στην ανάπτυξη του σκάφους αγώνων.

    Διαβάστε επίσης:

    Ιδού το νέο Dacia Duster!

    Ιδού η νέα BMW X3!

    Οδηγούμε το ηλεκτρικό Toyota!



    ΣΧΟΛΙΑ