• AUTO

    Τρέξιμο στο Ζαγόρι!


    Ο εμβληματικός αγώνας ορεινού τρεξίματος Zagori Mountain Running ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη της Jeep.

    Η Jeep υποστήριξε την 13η διοργάνωση του εμβληματικού αγώνα ορεινού τρεξίματος Zagori Mountain Running 2024, η οποία διεξήχθη στις 20-22 Ιουλίου με αφετηρία και τερματισμό στο Τσεπέλοβο που βρίσκεται χτισμένο σε υψόμετρο πάνω από 1.000 m. Περισσότεροι από 2.800 δρομείς ηλικίας μεταξύ 3 και 79 ετών συμμετείχαν στους αγώνες και πάνω από 11.000 επισκέπτες θαύμασαν τις εξαντλητικές προσπάθειές των αθλητών σε ένα τοπίο με ομορφιά που κόβει την ανάσα.

    Η φετινή διοργάνωση περιλάμβανε διαδρομές 5 km (Fun), 10 km (Forest), 21 km (Half Marathon), 33 km (Classic Race) και 60 km (TeRA), ώστε όλοι να βρουν αυτό που τους ταιριάζει. Ωστόσο, την ιδιαιτερότητα αποτέλεσε ο αγώνας Challenge που έδωσε την ευκαιρία στους πιο δυνατούς συμμετέχοντες να κάνουν back to back τη διαδρομή TeRA το Σάββατο και την Classic την Κυριακή, διανύοντας συνολικά 93 km.

    Όπως κάθε χρόνο, το πιο ζεστό χειροκρότημα κέρδισαν τα πάνω από 400 παιδιά ηλικίας 3 έως και 12 ετών, που έλαβαν μέρος στον αγώνα Ζαγοράκι με διαδρομή μήκους 1 km. Τις ανάγκες της διοργάνωσης υποστήριξε και φέτος η Jeep, μέσω της Jeep Autolinea, τον επίσημο διανομέα του Νομού Ιωαννίνων. Η θρυλική μάρκα που έχει ταυτιστεί με τους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας χρησιμοποιεί την κορυφαία εξηλεκτρισμένη τεχνολογία προκειμένου τα μοντέλα της να συνδυάζουν τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα με το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

    Τόσο με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα όσο και με ήπια υβριδικό ή PHEV και τετρακίνηση 4xe, είναι βέβαιο ότι υπάρχει η ιδανική επιλογή για κάθε ανάγκη. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τα Avenger, Renegade και Compass υπηρέτησαν ακούραστα τη διοργάνωση, φέρνοντας σε πέρας με άνεση και ασφάλεια κάθε αποστολή που τους ανατέθηκε.

    Διαβάστε επίσης

    ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Σε 10 εικόνες!



    ΣΧΟΛΙΑ