Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Dacia Spring Cargo: Το πιο οικονομικό ηλεκτρικό επαγγελματικό!

Dacia Spring Cargo

Dacia Spring Cargo

Το νέο Dacia Spring Cargo, είναι το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα της ελληνικής αγοράς με τιμή 18.000 ευρώ.

Το Spring Electric 65 Cargo, αποτελεί μια παγκόσμια πρωτιά, αφού για πρώτη φορά στην Ελλάδα διατίθεται η κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση Extreme, που συνδυάζεται αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα Electric 65 (65hp/48kW), με τη διαμόρφωση Cargo του Dacia Spring, για επαγγελματική χρήση, με άδεια φορτηγού (Φ.Ι.Χ.).

To Dacia Spring είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Dacia, που έγινε αμέσως ιδιαίτερα δημοφιλές.

Το Spring καθιστά την ηλεκτροκίνηση πιο απλή, προσφέροντας όλα όσα είναι απαραίτητα στον πελάτη. To νέο Dacia Spring Cargo αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή ώστε ο επαγγελματίας να αποκτήσει πρόσβαση στα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών οχημάτων.

Με τον ισχυρό και οικονομικό ηλεκτροκινητήρα του προσφέρει καλή απόκριση στην επιτάχυνση, ενώ με τον μικρότερο κύκλο στροφής στην κατηγορία, με 4,8 μέτρα, εξασφαλίζει καθημερινή ευκολία στην οδήγηση και τη στάθμευση,

Ιδανικό για επαγγελματικές μετακινήσεις σε αστικό περιβάλλον, το Spring Cargo είναι το πιο αποδοτικό, ηλεκτρικό last mile delivery van προσφέροντας 1 μ3 ωφέλιμο όγκο φόρτωσης, 1,159 μ. ωφέλιμο μήκος φόρτωσης και 365 κιλά ωφέλιμου φορτίου (με τον οδηγό – 290 κιλά χωρίς).

Χάρη στον κινητήρα ELECTRIC 65, το Dacia Spring Cargo εξασφαλίζει αυτονομία της τάξεως των 220χλμ. (WLTP) σε μικτό κύκλο και 305χλμ. σε αστικό κύκλο (WLTP). Η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνάει τις 14,5 kWh/100χλμ., νούμερο το οποίο πέφτει στο ασυναγώνιστο 10,4 kWh/100χλμ. όταν το Spring κινείται στην πόλη.

Παράλληλα, με το καλώδιο και την πρίζα της έκδοσης Extreme η φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 13,5 ώρες, μέσω μιας απλής οικιακής παροχής ρεύματος, χρόνος που πέφτει σε κάτι λιγότερο από 60 λεπτά, αν αξιοποιηθεί η προαιρετική δυνατότητα ταχείας φόρτισης (DC), για μέχρι και το 80% φόρτισης της μπαταρίας.

To νέο Dacia Sping Cargo διατίθεται αποκλειστικά στην κορυφαία, εξοπλιστικά, έκδοση Extreme.

Στον εξοπλισμό της έκδοσης περιλαμβάνεται το σύστημα multimedia Media Nav με πλοήγηση και οθόνη αφής 7’’, σύνδεση με smartphone, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, cruise control & speed limiter, ηλεκτρικά παράθυρα και A/C.

Πέραν του πλήρους εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, η έκδοση Extreme ξεχωρίζει για τα μοναδικά της χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων, τμήματα του αμαξώματος και του εσωτερικού βαμμένα σε χάλκινη απόχρωση (‘Copper Brown’), αυτοκόλλητες λωρίδες στις πόρτες, ειδική διακόσμηση στα προστατευτικά του κάτω μέρους των θυρών, ειδική εκτύπωση στα εμπρός ελαστικά πατάκια.

Το νέο Dacia Spring Electric 65 Extreme Cargo είναι το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό της ελληνικής αγοράς, καθώς κοστίζει, μετά την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά ΙΙΙ» και την τρέχουσα προσφορά της Teoren Motors, 17.950€ (ή 13.366€ χωρίς τον ΦΠΑ).

Παράλληλα, το ηλεκτρικό επαγγελματικό της Dacia πλαισιώνεται από 8ετή εγγύηση (ή 120.000 χλμ.) για τη μπαταρία, 5ετή (ή 100.000 χλμ.) εργοστασιακή εγγύηση και 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Ράλι Φινλανδίας: Αναπάντεχη νίκη Οζιέ!