• AUTO

    Το νέο Peugeot 5008 στην Ελλάδα!


    Τα νέα Peugeot 3008 & 5008 βρίσκονται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, όπου θα εκτίθενται έως τις 13 Οκτωβρίου.

    Πρόκειται για δύο εμβληματικά μοντέλα ορόσημα που δεικνύουν το πνεύμα της Peugeot, στην νέα εποχή του εξηλεκτρισμού με αξιόλογες αυτονομίες (700km και 668km αντίστοιχα).

    Το νέο Peugeot e5008 είναι το αμιγώς ηλεκτρικό SUV που προσφέρει εξαιρετικούς χώρους για 7 επιβάτες, και μια εντυπωσιακή ηλεκτρική αυτονομία έως και 668km, που αποτελεί την κορυφαία στην κατηγορία του.

    Το 5008 μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 επιβάτες, έχοντας την δυνατότητα να  προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη, προσφέροντας από δύο έως επτά άνετες θέσεις και αξιοζήλευτη χωρητικότητα αποσκευών.

    Σχεδιασμένο εξ αρχής ως ηλεκτρικό μοντέλο, το νέο 5008 θα προσφέρεται με μια γκάμα από εξηλεκτρισμένους κινητήρες (hybrid, plug-in hybrid και ηλεκτρικό) και δύο εκδόσεις (Allure & GT). Οι ηλεκτρικές εκδόσεις προσφέρουν αυτονομία από 500 έως 668 km, συμπεριλαμβανομένης μίας έκδοσης 320 ίππων Dual Motor (4κίνητης με 2 ηλεκτροκινητήρες) και μιας έκδοσης Long Range (αυξημένης αυτονομίας 668 km).

    Το 3008 που επίσης μπορείτε να δείτε στην έκθεση Auto Athina, προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εξηλεκτρισμένες εκδόσεις που καλύπτουν ποικίλες ανάγκες. Καθεμία προσφέρει σημαντική αποδοτικότητα και αυτονομία (hybrid, plug-in hybrid και ηλεκτρικό με έως 700km αυτονομία) ενώ υπάρχουν δύο εκδόσεις εξοπλισμού (Allure & GT).

    Διαβάστε επίσης:

    Italgas: Αυξάνεται στο €1 δισ. το ποσό των προγραμματισμένων επενδύσεων στην Ελλάδα

    Χάρης Δούκας: Ζήτησε από την ΕΡΤ την διεξαγωγή debate, ενόψει του β΄γύρου των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

    Υπογεννητικότητα: Τεράστιο το πρόβλημα στα μικρά νησιά – Έρχονται 500 δωρεάν εξετάσεις ΑΜΗ



    ΣΧΟΛΙΑ