Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Στην Ελλάδα το νέο Ford Ranger Raptor XLT!

Με εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας, συνδεσιμότητας και δυνατότητες που ανεβάζουν την παραγωγικότητα των επαγγελματιών.

Το Ford Ranger ευρωπαϊκό best seller στα pick-up για εννέα συναπτά έτη – αποτελεί μια πρόταση στην κατηγορία προσφέροντας δυνατότητες αλλά και προηγμένα χαρακτηριστικά σε όλους τους επιμέρους τομείς. Η ετοιμοπαράδοτη στην ελληνική αγορά έκδοση XLT διατίθεται σε δύο τύπους αμαξώματος, με ενάμιση ή δύο χώρους επιβατών: Rap Cab και Double Cab αντίστοιχα. Όπως όλες οι εκδόσεις Ranger, έτσι και η έκδοση XLT αποτελεί καθημερινό συνεργάτη κάθε επαγγελματία που απαιτεί από το επαγγελματικό του όχημα αξιοπιστία, σύγχρονα χαρακτηριστικά και μεταφορική ικανότητα. Ο αξιόπιστος κινητήρας σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης και η μεταφορική ικανότητα, είναι ικανά για να συνδράμουν στην παραγωγικότητα κάθε επαγγελματία. Η έκδοση XLT, χάρη στον αναβαθμισμένο εξοπλισμό ανώτερης κατηγορίας και τα μοναδικά χαρακτηριστικά ενός γνήσιου Ranger, συνθέτει μια μοναδική value for money πρόταση στην κατηγορία των pick-up οχημάτων.

Ο στάνταρ εξοπλισμός του Ford Ranger XLT περιλαμβάνει:

Το νέο ετοιμοπαράδοτο Ranger XLT τροφοδοτείται από τον αξιόπιστο κινητήρα 2.0L EcoBlue της Ford, ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 170PS (125 kW) στις 3.500 σ.α.λ. και εντυπωσιακή ροπή 405 Nm στις 1.750-2.500 σ.α.λ. Ο κινητήρας ντίζελ υποστηρίζεται από ένα προηγμένο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης, το οποίο προσφέρει στους οδηγούς του Ranger XLT τη δυνατότητα να επιλέξουν την κατανομή της ισχύος είτε στους πίσω (RWD) είτε και στους τέσσερις τροχούς (AWD). Επιπρόσθετα, όταν επιλέγονται οι λειτουργίες οδήγησης 4H ή 4L, το σύστημα «κλειδώνει» την τετρακίνηση, με την ισχύ να κατανέμεται εξίσου στον εμπρός και πίσω άξονα. Για χρήση σε συνθήκες εκτός δρόμου ή σε ολισθηρά εδάφη, όπως χιόνι, άμμος ή λάσπη, το σύστημα τετρακίνησης του νέου Ranger XLT προσφέρει τις επιλογές 4H και 4L.

Ο πετρελαιοκινητήρας υποστηρίζεται επίσης από τρία επιλέξιμα προφίλ οδήγησης (Normal, Eco, Slippery), τα οποία προσαρμόζουν την απόκριση του κινητήρα, τον έλεγχο του συστήματος πρόσφυσης και ευστάθειας καθώς και το πρόγραμμα αλλαγής ταχυτήτων του κιβωτίου με σκοπό την βελτιστοποίηση της απόδοσης του οχήματος στις εκάστοτε συνθήκες. Την ίδια στιγμή, οι επαγγελματίες μπορούν να βασίζονται στο νέο Ford Ranger XLT κατά την κίνηση εκτός δρόμου, χάρη στην απόσταση των 272mm του αμαξώματος από το έδαφος και το βάθος διέλευσης υδάτινου εμποδίου, το οποίο ανέρχεται σε 800mm. Αυξημένες είναι και οι μεταφορικές ικανότητες του μοντέλου, καθώς το ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται σε 1.013 kg για την έκδοση Rap Cab και 960 kg για την Double Cab. Χάρη στο πλάτος του χώρου φόρτωσης του νέου Ranger XLT μεταξύ των θόλων των τροχών που φτάνει τα 1.224mm , είναι εφικτή η μεταφορά μιας ευρωπαλέτας. Επίσης, εσωτερικά στην καρότσα, υπάρχουν 6 άγκιστρα για την πρόσδεση φορτίων με σκοπό την ασφαλέστερη μεταφορά τους. Για περισσότερη ευκολία στη δουλειά, το νέο Ranger XLT διαθέτει επίσης πλαϊνό βοηθητικό σκαλοπάτι και μετασχηματιστή ρεύματος με πρίζα 400W. Στο δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων Ford μπορείτε να δείτε περισσότερα για το νέο Ranger XLT με τιμές από 43χ. ευρώ  και προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων επιτόκιο 6% και αποπληρωμή έως και 84 μήνες.

Διαβάστε επίσης

Μια βόλτα καλοκαιρινή!