• AUTO

    RANGE ROVER SPORT SV EDITION 2!


    Ο ορισμός της σπορ πολυτέλειας επιστρέφει προσφέροντας νέες, μοντέρνες σχεδιαστικές επιλογές.

    Το Range Rover Sport SV θέτει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία του προσφέροντας πρωτοποριακές σε παγκόσμιο επίπεδο τεχνολογίες και δυναμικές ικανότητες σε ένα επαναστατικό, σύγχρονο όραμα σπορ πολυτέλειας.
    Με την παρουσίαση του Range Rover Sport SV EDITION TWO, η Range Rover αποκαλύπτει τώρα το επόμενο βήμα του SUV υψηλών επιδόσεων που αποτελεί συγχρόνως και τη ναυαρχίδα της. Το νέο Range Rover Sport SV EDITION TWO προσφέρει ένα εντυπωσιακό εξωτερικό διαμορφωμένο με γνώμονα τις επιδόσεις, με τέσσερα νέα θέματα που ανακοινώθηκαν για το 2024. Κάθε μια από τις εκδοχές Blue Nebula Matte, Ligurian Black Gloss, Marl Grey Gloss και Sunrise Copper Satin είναι προσεκτικά επιμελημένη για να αναδείξει τη δυναμική παρουσία και τη σπορ προσωπικότητά της στο δρόμο. Κάθε εκδοχή συνδυάζει μοναδικά χρώματα εξωτερικής βαφής, με νέα φινιρίσματα από ανθρακονήματα και καθίσματα SV Performance που προσφέρονται μια ποικιλία χρωματικών επιλογών και περιλαμβάνουν επιλογές από καινοτόμα πλεκτά υφάσματα ή δέρμα Windsor, προσδίδοντας στο εσωτερικό έναν δυναμικό, τεχνικό και πολυτελή χαρακτήρα. Το Range Rover Sport SV EDITION TWO διαθέτει επίσης αποκλειστικό branding στο μπροστινό splitter, την κεντρική κονσόλα, τα μαρσπιέ και στον φωτισμό εδάφους – ένα στοιχείο σπορ πολυτέλειας που το καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμο.


    Το Range Rover Sport SV είναι το ισχυρότερο και πιο εντυπωσιακό Range Rover Sport όλων των εποχών, συνδυάζοντας τις κορυφαίες επιδόσεις και το δυναμισμό με τις απαράμιλλες δυνατότητες, τη φινέτσα και τη λιτή σχεδίαση ενός Range Rover. Η σειρά των τεχνολογιών που βελτιώνουν τις επιδόσεις του περιλαμβάνει το πιο προηγμένο σύστημα ανάρτησης στην κατηγορία του και ένα σύστημα ήχου με ηχητικές δονήσεις που συνεισφέρουν στην ευεξία των επιβατών. Τροφοδοτούμενο κατ’ αποκλειστικότητα από έναν βενζινοκινητήρα Twin-Turbo MHEV V8 με χωρητικότητα 4,4 λίτρων, απόδοση 635PS και ροπή 750Nm2, το Range Rover Sport SV προσφέρει επιτάχυνση 0 – 100km/h σε 3,6 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 240km/h. Οι εξαιρετικές αυτές τιμές επιδόσεων επιτυγχάνονται συνδυάζοντας όχι μόνο χαρακτηριστικά που προσφέρουν εξοικονόμηση βάρους έως και 76kg – όπως η επιλογή κεραμικών φρένων – αλλά και αεροδυναμικές βελτιώσεις – όπως το carbon καπό – που διατίθενται στάνταρ. Οι πελάτες μπορούν τώρα επίσης να επιλέξουν ένα ειδικά σχεδιασμένο σπορ ελαστικό για το Range Rover Sport SV, το οποίο βελτιώνει τις ικανότητες του αυτοκινήτου στις στροφές αναπτύσσοντας σταθερά έως 1,2g πλευρικής επιτάχυνσης (αύξηση 0,1g σε σχέση με το στάνταρ all-season ελαστικό). Το ελαστικό Pilot Sport S 5 (275/40R23 εμπρός, 305/35R23 πίσω) αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την Michelin (τεχνικό συνεργάτη της RR) και χρησιμοποιεί μία ποικιλία διαφορετικών γομών σε όλο το πλάτος του πέλματος τόσο για τη μεγιστοποίηση της δυναμικής απόδοσης όσο και για την ελαχιστοποίηση της φθοράς.


    Η εσωτερική σχεδίαση του Range Rover Sport SV ενισχύει τη σύνδεση μεταξύ αυτοκινήτου και οδηγού, αντικατοπτρίζοντας τον πιο εστιασμένο, σπορ χαρακτήρα του μοντέλου, χωρίς συμβιβασμούς στην πολυτέλεια ή τη φινέτσα.
    Τα αποκλειστικά μπροστινά καθίσματα SV Performance Seats διαθέτουν ενσωματωμένα προσκέφαλα, πλάτες από ανθρακονήματα, φωτιζόμενο λογότυπο SV και πιο σμιλεμένα μαξιλαράκια για να συγκρατούν τον οδηγό και τον συνοδηγό τους με ασφάλεια στη θέση τους κατά την σπορ οδήγηση. Τα ρυθμιζόμενα σε 16 κατευθύνσεις καθίσματα διαθέτουν λειτουργία μασάζ και είναι θερμαινόμενα και ψυχόμενα για μέγιστη άνεση. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Body and Soul Seat ανήκει στον βασικό εξοπλισμό. Τα ασορτί πίσω καθίσματα – επίσης θερμαινόμενα και ψυχόμενα – διαθέτουν πιο δυναμική σχεδίαση με προτεταμένα πλευρικά μαξιλαράκια, διατηρώντας όμως την ηλεκτρική ανάκλιση και τη δυνατότητα αναδίπλωσης σε αναλογία 60/40.


    Το τιμόνι του Range Rover Sport SV έχει επανασχεδιαστεί διαθέτοντας πιο έντονες λαβές στη θέση του αντίχειρα, παχύτερη στεφάνη και αποκλειστικό φωτιζόμενο μπουτόν SV Mode. Ένα σύντομο πάτημα ενεργοποιεί αμέσως τη λειτουργία SV Mode, διαμορφώνοντας την ρύθμιση της ανάρτησης, του συστήματος κίνησης και διεύθυνσης, καθώς και το κιβώτιο ταχυτήτων και την ενεργή εξάτμιση, με στόχο την μέγιστη απόδοση. Με το παρατεταμένο πάτημα ανοίγει το μενού Configurable Dynamics, όπου ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει στις προτιμήσεις του στα δυναμικά χαρακτηριστικά του Range Rover Sport SV. Τα μεγαλύτερα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων ενσωματώνουν την καινοτόμο τεχνολογία LED Edge-Lighting Technology. Τα σύμβολα +/- φωτίζονται με λευκό χρώμα όταν το αυτοκίνητο είναι σε λειτουργία. Όταν ενεργοποιείται το πρόγραμμα SV Mode, ο φωτισμός αλλάζει σε κόκκινο.

    Διαβάστε επίσης:

    Χρηματιστήριο: Κάτω από τα 3 δισ. η αξία της Jumbo, ξεφούσκωμα 18,52% από την τιμή του placement – Άντεξαν Πειραιώς, Eurobank, πάνω από τα €5 η ΙΝΚΑΤ

    Αναζητώντας ψηλά κύματα!

    Epsilon Net: Στο 97,75% το ποσοστό της Ginger Digital



    ΣΧΟΛΙΑ