Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Ολοκληρώνεται την Κυριακή η Auto Athina!

Στην τελική ευθεία περνά η έκθεση αυτοκινήτου στo Metropolitan Expo.

Tο τελευταίο διήμερο αναμένεται ρεκόρ επισκεψιμότητας καθώς ο καιρός είναι σύμμαχος.

Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ξεπερνά κάθε προσδοκία αφού δεκάδες χιλιάδες φίλοι της αυτοκίνησης από όλη την επικράτεια περνούν τις πύλες της, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες και τα νέα μοντέλα. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά νέες μάρκες που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πάνω από 200 νέα μοντέλα.

Ταυτόχρονα, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες, να αποκτήσουν το μοντέλο που επιθυμούν επωφελούμενοι των προνομιακών-εκθεσιακών τιμών των αυτοκινητοβιομηχανιών αλλά και να κάνουν test-drives σε νέα μοντέλα! Πρόκειται για μία πραγματικά μοναδική εμπειρία! Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση Auto Athina 2024 στο τελευταίο της Σαββατοκύριακο. Σήμερα θα είναι ανοιχτά από τις 14:00-21:00 ενώ Σάββατο & Κυριακή από τις 10:00 – 21:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Στην Έκθεση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΑΑ, παρουσιάζονται για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους με αλφαβητική σειρά, τα εξής μοντέλα:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κλέβει τις εντυπώσεις στην έκθεση Αυτοκινήτου!

To Mazda CX80 στην έκθεση Αυτοκινήτου!

Auto Athina 2024: Ρεκόρ επισκεψιμότητας!