Η Hyundai Motor αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του Νέου i30 λίγο πριν την Παγκόσμια Πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2020.
Το Νέο i30 διαθέτει πλήθος σχεδιαστικών αναβαθμίσεων, όπως ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέους προβολείς LED, που προσφέρουν μια ισχυρότερη, πιο έντονη και πιο ελκυστική εμφάνιση.
Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν αφορούν στο μοντέλο N Line, όπου γίνονται αισθητά μερικά από τα πιο σημαντικά νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Ο ανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας και η νέα μάσκα με ανανεωμένο μοτίβο πλέγματος συνθέτουν την ευρύτερη και ισχυρότερη εμφάνιση του Νέου i30. Αυτά τα στοιχεία συμπληρώνονται από τους νέους προβολείς LED και τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας σε σχήμα V δημιουργώντας μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εικόνα του αυτοκινήτου.

Επιπρόσθετα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά για το Νέο i30 θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες που θα περιλαμβάνουν νέους πίσω προφυλακτήρες, πίσω φώτα και νέες ζάντες αλουμινίου 16”, 17” και 18”. Ο εσωτερικός σχεδιασμός έχει επίσης βελτιωθεί, με ένα νέο ψηφιακό σύστημα οργάνων και μεγαλύτερη οθόνη 10,25 ιντσών, μεταξύ άλλων αναβαθμίσεων.
Ταυτόχρονα με το Νέο i30, η Hyundai θα κυκλοφορήσει μια έκδοση N Line του δημοφιλούς i30 Wagon, που σημαίνει ότι το σπορ trim level της εταιρείας θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά για όλους τους τύπους αμαξώματος του i30.
Το Νέο i30 θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο του 2020. Περισσότερες λεπτομέρειες θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- HELLENiQ ENERGY: Βαθμολογία 99% στο ATHEX ESG Data Portal – Κορυφαία κατάταξη μεταξύ 92 εταιρειών
- ΕΚΤΕΡ: Έλαβε το πράσινο φως για την ανέγερση των νέων κεντρικών της γραφείων στην Αγία Παρασκευή
- Αγρότες: Αποκλεισμός μέχρι νεοτέρας στο τελωνείο του Προμαχώνα για τα φορτηγά διεθνών μεταφορών
- ΔΕΘ: Ο Χρήστος Τσεντεμεΐδης νέος μη εκτελεστικός πρόεδρος – Την Παρασκευή η επίσημη ανακοίνωση
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Στο τραπέζι επέκταση της φορολογικής έκπτωσης 50% για γιατρούς του ΕΣΥ που επιστρέφουν από το εξωτερικό
Το ράλι των 12, τo smart money στην Ελλάκτωρ, ο Μπουτσικάκης και η μεγάλη δουλειά των ΕΑΣ, οι… ομοτράπεζοι Δένδιας – Γεραπετρίτης, τα ψώνια του εφοπλιστή Αγγέλου, οι νέες business της Μπενρουμπή, οι «ανιψούλες» του υπουργού και ο rich γάμος στο Ciragan με… IBAN