Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

MINI JCW: Ραντεβού το φθινόπωρο! (video)

MINI JCW

MINI JCW

Η αποκάλυψη των νέων μοντέλων MINI John Cooper Works υπόσχεται να προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία.

Θα υπάρχουν ποικίλες επιλογές που ταιριάζουν σε όλους τους ενθουσιώδεις οδηγούς που προτιμούν είτε τις αρετές ενός βενζινοκινητήρα είτε τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού συστήματος κίνησης.

Τα μοντέλα MINI John Cooper Works εξυμνούνται εδώ και πολλά χρόνια για την απαράμιλλη δυναμική συμπεριφορά και την αγωνιστική κληρονομιά τους. Η νέα σειρά της οικογένειας MINI JCW συνεχίζει αυτή την παράδοση, προσφέροντας στους ενθουσιώδεις οδηγούς τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στις συναρπαστικές επιδόσεις που υπόσχεται ένας κινητήρας βενζίνης και την πρωτοποριακή τεχνολογία της αμιγούς ηλεκτροκίνησης.

Κάθε έκδοση έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για να προσφέρει την αδιαμφισβήτητη εμπειρία JCW, που χαρακτηρίζεται από ακριβή χειρισμό, εντυπωσιακή επιτάχυνση και ακλόνητο κράτημα στο δρόμο.

Το βενζινοκίνητο MINI John Cooper Works έχει σχεδιαστεί για να πυροδοτεί το πάθος σε κάθε στροφή, με έναν κινητήρα που παράγει αμείλικτη ισχύ και ένα πλαίσιο ρυθμισμένο για να προσφέρει ακριβή συμπεριφορά.

Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση JCW θα εξασφαλίζει μια νέα διάσταση απόδοσης, συνδυάζοντας την παροχή άμεσης ροπής με την εκλεπτυσμένη ευελιξία που χαρακτηρίζει τα μοντέλα JCW. Και οι δύο εκδόσεις υπόσχονται να προσφέρουν μια οδηγική εμπειρία που θα είναι συναρπαστική και θα εμπλέκει τον οδηγό στα δρώμενα, είτε στον ανοιχτό δρόμο είτε στην πίστα.

Η νέα σειρά MINI John Cooper Works έχει ήδη αποδείξει τις δυνατότητές της σε παγκόσμιο επίπεδο, με το MINI John Cooper Works PROtotype να κατακτά τη νίκη στην κατηγορία του στον θρυλικό 24ωρο αγώνα του Nürburgring. Ο διάσημος αυτός αγώνας αντοχής δοκιμάζει τα όρια τόσο των ανθρώπων όσο και των μηχανών και στο πλαίσιο αυτό ο θρίαμβος του JCW PROtotype αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής απόδοσης και αντοχής του.

Η νίκη στο Nürburgring εδραίωσε τη μάρκα MINI ως έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές μοντέλων υψηλών επιδόσεων της παγκόσμιας σκηνής. Το JCW PROtotype απέδειξε την ικανότητά του να κυριαρχεί ακόμα και κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Αυτό το επίτευγμα όχι μόνο τιμά την αγωνιστική κληρονομιά της MINI, αλλά θέτει επίσης νέα πρότυπα για τις δυνατότητες των μοντέλων JCW, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.

Λίγο μετά την εντυπωσιακή επιτυχία στο Nürburgring, το νέο MINI John Cooper Works E PROtotype έκανε το μεγαλειώδες ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα γεγονότα της αυτοκίνησης στον κόσμο.

Το JCW E PROtotype προσέλκυσε την προσοχή τόσο των παθιασμένων οδηγών όσο και των ειδικών του χώρου της αυτοκίνησης με μία δυναμική επίδειξη των ικανοτήτων του στη διάσημη ανάβαση.

Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για να παρουσιάσει η MINI το JCW E PROtotype, αποδεικνύοντας τη συνεχή δέσμευση της μάρκας στις επιδόσεις και την καινοτομία.

Η συναρπαστική πορεία του αυτοκινήτου στην ανάβαση του Goodwood αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, υπογραμμίζοντας τη δυνατότητα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων JCW να προσφέρουν την ίδια συναρπαστική εμπειρία που ανέμεναν οι φίλοι της μάρκας.

 

Η τεχνογνωσία της Bulldog Racing διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στην επιτυχία του MINI John Cooper Works PROtotype τόσο φέτος όσο και πέρσι με τον τερματισμό στο βάθρο ενός από τα ελάχιστα αγωνιστικά αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων στις 24 ώρες του Nürburgring.

Έχοντας την έδρα της στο Nürburg, η καταξιωμένη αγωνιστική ομάδα αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη πίσω από την ανάπτυξη των αγωνιστικών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων John Cooper Works. Με ένα βαθιά ριζωμένο πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η Bulldog Racing έχει αναπτύξει το ηλεκτρικό MINI JCW PROtotype διευρύνοντας έτσι το πεδίο του ενδιαφέροντός της πέρα από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Η συμμετοχή της Bulldog Racing ήταν καθοριστική για να διασφαλιστεί ότι τα νέα μοντέλα JCW ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις για χρήση τόσο σε πίστα όσο και σε δημόσιους δρόμους. Το πνεύμα ομαδικής δουλειάς οδήγησε στην κατάκτηση των πρώτων βάθρων για το MINI John Cooper Works στον πιο σκληρό αγώνα αντοχής παγκοσμίως το 2023 και το 2024: τις 24 ώρες του Nürburgring. Η αφοσίωση της ομάδας στην αριστεία είναι εμφανής σε κάθε πτυχή των αγωνιστικών αυτοκινήτων MINI John Cooper Works – από τη μηχανική τους ακρίβεια μέχρι τις αγωνιστικές επιδόσεις και την αξιοπιστία τους.

Διαβάστε επίσης:

Στην ορεινή Αρκαδία με το νέο Mini Cooper C

ΕΚΟ Ακρόπολις Ράλλυ: Η συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας!

Νέες θέσεις εργασίας στη Novibet