Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Mini Cooper: In-car Gaming

Η ψηφιακή εμπειρία εμπλουτίζεται με τη διασκέδαση του gaming στο MINI Cooper C.

Με τις συμπαγείς αναλογίες και τον αποδοτικό τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα του, το MINI Cooper C φέρνει μια δυναμική αίσθηση go-kart στο δρόμο. Η μοντέρνα σχεδίαση με τις καθαρές επιφάνειες του αμαξώματος και τη χαρακτηριστική μάσκα μεταφέρει την κληρονομιά της μάρκας στη σύγχρονη εποχή.

Η μινιμαλιστική σχεδίαση του εσωτερικού συνδυάζεται με καθαρές γραμμές, άπλετους χώρους και ένα νέο κεντρικό όργανο.

Το στρογγυλό κεντρικό όργανο με οθόνη OLED ενσωματώνει όλες τις πληροφορίες του οχήματος και, εκτός από τα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης για την πλοήγηση και τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσφέρει και βολικές λειτουργίες χειρισμού για τον οδηγό και όλους τους επιβάτες. Επιπλέον, η οθόνη OLED σε όλα τα μοντέλα της νέας οικογένειας MINI αποτελεί μια ακόμα ψηφιακή καινοτομία.

Η Mattel, Inc., η AirConsole και η MINI έχουν προσθέτει το in-car gaming στη νέα οικογένεια MINI με το UNO, το #1 παραδοσιακό παιχνίδι στον κόσμο.

Μετά την πρόσφατη επιτυχή ενσωμάτωση, οι οδηγοί των αυτοκινήτων BMW – με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι σταθμευμένα – μπορούν να συνδέσουν οποιονδήποτε επιβάτη στο UNO Car Party! μέσω του συστήματος infotainment.

Η σύνδεση πραγματοποιείται για έως και τέσσερις επιβάτες χρησιμοποιώντας τις προσωπικές τους συσκευές.

 

Το ευρέως δημοφιλές παιχνίδι UNO, που ξεπερνά γλώσσες και πολιτισμούς, ενώνει τους ανθρώπους μέσα από μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο. Τα οχήματα πρέπει να είναι σταθμευμένα για να μπορεί να διεξάγεται το παιχνίδι.

Μετά το συναρπαστικό pit stop για παιχνίδι, το ευέλικτο, αεροδυναμικά βελτιωμένο και αποδοτικό νέο MINI Cooper C επιστρέφει στο δρόμο. Οι τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού Essential, Classic, Favoured και JCW προσθέτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών στην ξεχωριστή εμφάνιση του MINI Cooper C.

Για τη δημιουργία μιας ξεχωριστής αντίθεσης, οι εξωτερικοί χρωματισμοί μπορούν να συνδυαστούν με ένα από τα τέσσερα χρώματα οροφής για ακόμα μεγαλύτερη εξατομίκευση.

Ο τρικύλινδρος κινητήρας των 115 kW/156 hp του MINI Cooper C (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 6,2 l/100 km, συνδυασμένες εκπομπές CO2: 140 g/km σύμφωνα με το πρότυπο WLTP) αποδίδει ροπή 230 Nm και επιταχύνει το όχημα από στάση στα 100 km/h σε 7,7 δευτερόλεπτα.

Η ακριβής ρύθμιση της ανάρτησης εξασφαλίζει στο Βρετανικό premium μικρό αυτοκίνητο ευέλικτη οδική συμπεριφορά – είτε στην πόλη είτε σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές.

Τα ισχυρά φρένα και το άμεσο σύστημα διεύθυνσης εξασφαλίζουν ασφάλεια, άνεση και οδηγική απόλαυση στον ίδιο βαθμό.

Το νέο MINI Operating System 9 είναι διαισθητικό και εύχρηστο. Με τη μοναδική οθόνη OLED και τον φωνητικά ελεγχόμενο προσωπικό βοηθό MINI Intelligent Personal Assistant, οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο έλεγχο, συνδεσιμότητα και εξατομίκευση από ποτέ άλλοτε.

Το σύστημα MINI Navigation με την τρισδιάστατη απεικόνιση και τη δυνατότητα επαυξημένης προβολής παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες για τις συνθήκες κυκλοφορίας και για τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων ψηφιακών επιλογών πληρωμής.

Οι λειτουργίες υποβοήθησης που βασίζονται σε κάμερες και ραντάρ ενισχύουν την ασφάλεια και, όταν απαιτείται, βοηθούν στην οδήγηση και στη διατήρηση της λωρίδας κυκλοφορίας.

Σε συνθήκες αστικής κυκλοφορίας με συχνές στάσεις-εκκινήσεις η αυτόματη διαχείριση της ταχύτητας και της απόστασης ενισχύει την προσεκτική οδήγηση.

Διαβάστε επίσης:

Όλιβερ Χέλμερ: Σχεδιάζοντας Mini!

Θεσσαλία, Έβρος: Κλείνει αύριο η πλατφόρμα των αιτήσεων για ενίσχυση των επιχειρήσεων

Κίνα: Το Πεκίνο και το Κίεβο συζήτησαν τρόπους για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία