• AUTO

    MG3 Hybrid+: Μικρό στο μάτι, μεγάλο σε δυνατότητες!

    • Τάκης Πουρναράκης

    Το νέο MG3 Hybrid+ είναι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, σχεδιασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, σπορ και πρακτικό, συμπαγές και ευρύχωρο.

    Το MG3 Hybrid+ ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά για την εμφάνισή του. Τα βλέμματα τραβά το θρυλικό σήμα της MG που δεσπόζει στο κέντρο της εμπρός μάσκας. Οι κομψές γραμμές του και τα χαρακτηριστικά που τραβούν την προσοχή, ενώ προσφέρει ευρυχωρία, άνεση και γενναιόδωρους εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους.

    Η παράδοση της MG σε μια σύγχρονη εκδοχή Feel Good. Από τη μεγάλη, ανοικτή μάσκα δυο επιπέδων μέχρι τα εντυπωσιακά πίσω φανάρια, το MG3 Hybrid+ διαθέτει αθλητικό στυλ από κάθε οπτική γωνία.

    Όπως θα περίμενε κανείς από μια μάρκα που βασίζεται σε θρυλικά σπορ αυτοκίνητα, το κομψό, συμπαγές αμάξωμά του είναι όμορφα σχεδιασμένο με σωστές αναλογίες. Οι μυώδεις γραμμές που ξεκινούν από το τελείωμα των εμπρός φωτιστικών σωμάτων εκτείνονται ως τη χειρολαβή της πίσω πόρτας.

    Εκεί διαθλώνται και ανεβαίνουν ως γυμνασμένοι ώμοι στο πίσω μέρος του οχήματος. Κοιτώντας το αυτοκίνητο από το πλάι ακόμη και σταματημένο, έχεις την αίσθηση ότι κινείται.

    Το εσωτερικό έχει αυξημένες διαστάσεις, προσφέρει σημαντικά περισσότερους εσωτερικούς χώρους για τους επιβάτες, ενώ διαθέτει ένα ευρύχωρο πορτμπαγκάζ 293lt, τοποθετείται στην πρώτη θέση μεταξύ των μοντέλων του B Segment σε ότι έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη χωρητικότητα.

    Οι ποτηροθήκες της κονσόλας, ο χώρος κάτω από το υποβραχιόνιο και ο χώρος στην κεντρική κονσόλα μπορούν ακόμη και να εξατομικευτούν για την τέλεια προσαρμογή. Όταν φορτώνετε για μια ολιγοήμερη απόδραση το πορτμπαγκάζ 293lt με αναδιπλούμενα καθίσματα μπορεί να διαχειριστεί κάθε αποσκευή.

    Το κομψό, ολόμαυρο εσωτερικό έχει διαμορφωθεί για καλύτερη ορατότητα και απόλυτη άνεση – και διαθέτει 25 αποθηκευτικούς χώρους. Τα καθίσματα διαθέτουν μαλακό οικολογικό δέρμα, εξαιρετική στήριξη, δροσερή αίσθηση και είναι εξαιρετικά ελκυστικά. Με δυνατότητα ρύθμισης 6 κατευθύνσεων και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε την ιδανικά άνετη θέση.

    Το ολοκαίνουργιο MG3 Hybrid+ διαθέτει μια σειρά από στιλιστικά χαρακτηριστικά από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι πελάτες, όπως ζάντες αλουμινίου, προβολείς LED και μια νέα χρωματική παλέτα. Οι ολοκαίνουργιοι προβολείς ”Hunting Eye” συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία με εντυπωσιακή κομψή σχεδίαση.

    Οι ενσωματωμένες διπλές δέσμες αποτελούνται από 11 ισχυρά LED , ενώ το κομψό φως ημέρας σχηματίζει το “φρύδι” του Hunting Eye.

    Το διαισθητικό σύστημα οργάνων με οθόνη 7″ HD εμφανίζει συνοπτικές πληροφορίες οδήγησης, οι οποίες ελέγχονται με βολικά πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι. Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά είναι το ενσωματωμένο cockpit με διπλή οθόνη.

    Πίσω από το τιμόνι, μια ψηφιακή οθόνη 7 ιντσών καλύπτει όλες τις ανάγκες πληροφόρησης του οδηγού, ενώ στο κέντρο του ταμπλό, υπάρχει η οθόνη αφής των 10,25 ιντσών του συστήματος infotainment. Από τη ρύθμιση του δορυφορικού σας πλοηγού μέχρι την επιλογή της αγαπημένης σας μελωδίας, αρκεί ένα γρήγορο πάτημα της οθόνης infotainment 10,25″.

    Τα βασικά στοιχεία εξοπλισμού περιλαμβάνουν δορυφορική πλοήγηση, δυνατότητα σύνδεσης smartphone μέσω Apple CarPlay/Android Auto και μια ενσωματωμένη εφαρμογή που προσφέρει συνδεσιμότητα κορυφαίου επιπέδου. Τέτοια υπηρεσία συνήθως εμφανίζεται σε μοντέλα ανώτερης κατηγορίας.

    Με το έξυπνο σύστημα κλιματισμού η θερμοκρασία ρυθμίζεται αυτόματα για να νιώθετε άνετα, ή μπορείτε να τη διαχειριστείτε μέσω των χειριστηρίων. Παράλληλα, το φίλτρο PM2.5 εμποδίζει τους ρύπους και τις οσμές για να διατηρείται το εσωτερικό φρέσκο και υγιές.

    Η εφαρμογή MG iSMART Lite βοηθά να εντοπίζετε γρήγορα το όχημά σας και να ελέγχετε εύκολα την κατάσταση του για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές για οδήγηση και έτοιμο για αναχώρηση. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε από απόσταση τον κλιματισμό σε μια άνετη θερμοκρασία πριν καν μπείτε στο αυτοκίνητο.

    Η MG εφοδιάζει το νέο MG3 Hybrid+ με αυτόματο κλιματισμό, ηχοσύστημα με τέσσερα ηχεία με συνδεσιμότητα Bluetooth, τέσσερις θύρες USB, καθώς επίσης και με πίσω αισθητήρες στάθμευσης αλλά και κάμερα οπισθοπορείας.

    Στις ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού, βρίσκουμε επενδύσεις με συνθετικό δέρμα, πρόσβαση χωρίς κλειδί, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και τιμόνι, καθώς και κάμερα 360 μοιρών.

    Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας και για το νέο MG 3, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS) και την τεχνολογία MG Pilot. Αυτό περιλαμβάνει αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και έξυπνο έλεγχο μεγάλης σκάλας φώτων. Όλα τα μοντέλα MG που διατίθενται στη χώρα μας καλύπτονται από την τριπλή φροντίδα «Triple 7»: 7 Χρόνια εγγύηση, 7 χρόνια δωρεάν έλεγχος του αυτοκινήτου και 7 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

     

    Κλείστε ένα test drive στο επίσημο δίκτυο MG σε όλη την Ελλάδα.