Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Kosmocar: Πρόεδρος ΔΣ ο Αριστείδης Αραβανής!

Ένα κορυφαίο στέλεχος της αγοράς αυτοκινήτου ανέβαλε το ρόλο του προέδρου στην εισαγωγική εταιρεία του VW group στη χώρα μας.

Η ανακοίνωση της Kosmocar αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο εναλλαγής θέσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Kosmocar ανέλαβε από 20/09/2024 ο  κ. Αριστείδης Αραβανής,  Μέλος του Δ.Σ. Ο κ. Παναγιώτης Μπερνίτσας, παραμένει ως Μέλος του Δ.Σ. και ευχαριστεί θερμά όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη της Εταιρείας  για την άψογη και συνεχιζόμενη συνεργασία. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τον κ. Μπερνίτσα για τη συνδρομή του στη λειτουργία της Εταιρείας, προσβλέποντας στη συνέχιση της συνεργασίας τους». Ο κ. Αραβανής έχει πολυετή και εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο κλάδο του αυτοκινήτου, έχοντας οδηγήσει και διατηρήσει στην κορυφή επί μακρόν την Toyota στην Ελλάδα. Στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Αριστείδη Αραβανή ανατίθεται η ευθύνη του σχεδιασμού και της παρακολούθησης της εμπορικής στρατηγικής της KOSMOCAR και του Δικτύου της.

Διαβάστε επίσης

F1 Red Bull: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!